alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gule sko

 
[26]

Gule sko som tilfører varme og farge til ethvert antrekk

Gult er et ypperlig fargevalg for sko, og fargen er spesielt populær i de varme månedene. Gule sko passer til alt fra casual hverdagsantrekk til jobb til fest, og de tilfører det lille ekstra til looken din. Hvis du for eksempel kombinerer gule sko med et helt hvitt antrekk, vil du virkelig få vist dem frem og få et stilig, dristig og moteriktig antrekk. Hos adidas finner du et bredt utvalg av stilige og unike gule sko til både menn, damer og barn, og vi er sikre på at du finner noe som faller i smak i kolleksjonen vår.

Gult er kult!

Det er ingen tvil om at gult er kult, og vi elsker denne livlige og gøyale fargen. Mange forbinder kanskje den gule fargen med påsken. Men visste du at gult faktisk er en mental farge som gjør oss våkne, samtidig som den styrker og fremmer evnen til læring? Fargen representerer ungdommelighet, og mange forbinder dessuten gult med glede og optimisme. Gule sko kan derfor tilføre et muntert og livlig uttrykk til antrekket.

Stilige gule sko til alle anledninger

Uansett om du ser etter gule sneakers eller gule støvler, kan du være trygg på at du finner det hos adidas. Du kan for eksempel velge et par klassiske Matchbreak Super-sko med formet forsterking i utsatte soner. Hvite 3-Stripes vises tydelig frem på den gule skinnoverdelen og tilfører et sporty og ikonisk uttrykk til skoene. Ser du etter tidløse tennissko med designinspirasjon fra 80-tallet? Velg et par i streetwear-stil som leveres med overdel av mykt skinn og teksturert semsket skinn på tåen. Hvis du virkelig ønsker å skille deg ut i mengden, kan du velge deg en skjelltåsko med Jelly-vibber i gjennomskinnelig neongult. La mønstrene på sokkene dine skinne gjennom og ha det gøy med disse unike skoene.