alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko og støvler i sølv

 
[10]

Stilige sko og støvler i sølv for en unik look

adidas sølvsko er både sporty og moteriktig i én og samme stil. Det er mulig å kjøpe sko i sølv som er tilpasset både sport og fritid. Med andre ord, du finner alt fra fotballsko til hverdagslige sneakers i sortimentet vårt. Felles for dem alle er topp kvalitet og godt tilrettelagte egenskaper.

Moteriktige sølvsko

Antrekket ditt blir øyeblikkelig mer spennende når du kaster glans på det med et par hete sko i sølv. Sølvsko er mer enn bare en hot trend. Disse skoene har kommet for å bli, og sneakers i sølv er omfavnet av moteløver verden over. Enten du digger gatemote eller du vil gi festantrekket en spennende vri, er et par sølvstøvler og -sko midt i blinken. Ikke nok med at skoene har en stilig og avslappet stil, men de er dessuten svært behagelige å gå med. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for vonde føtter, uansett om du skal rocke løs på dansegulvet eller du har en lang dag med byvandring foran deg.

Skoene som får deg til å skinne

Dette er sko for deg som har en individuell og sporty stil, enten du vil stråle i kapp med solen en deilig dag i parken eller du vil ha sko som gjør et uforglemmelig inntrykk på neste fotballkamp. Fra trening til bryllup, kamp til hageselskap – et par sølvstøvler er kanskje akkurat det som skal til for å skille deg ut fra mengden. Sko fra adidas er utviklet ved hjelp av avansert teknologi, avhengig av hva skoen skal brukes til. Du kan derfor kjøpe modeller med for eksempel Responsiv Boost, overdeler som omslutter foten for den ultimate passformen og EVA-plugger. Vi anbefaler at du tenker over akkurat hva du skal bruke skoen til og velger deretter. Velg gjerne flere modeller for å være sikker på at du alltid har den perfekte skoen for hånden.