alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Disneysko

 
[58]
1 / 2
Sideav 2

Fortid, nåtid, fremtid – Disneysko er like relevant

Disney slutter aldri å henføre, og kanskje deler du og barna en Disneyfavoritt? De samme gode skoene fra adidas, hvor komfort fortsatt spiller hovedrollen, men nå også ledsaget av Disney-favorittene. I størrelser fra 18-47 har adidas noe som passer for både jenter og gutter, kvinner og menn i alle aldre, stiler og behov. Joggesko med Boost for suveren demping i steget, pustende sko i mesh for å holde deg temperert, tennisinspirerte sko med yttersåler av gummi og innersåle med EVA. Hva med å matche barnet ditt i ikoniske Stan Smith? Som en ekstra bonus inneholder flere av modellene Primegreen, som er en serie høytytende resirkulerte materialer.

Komfort på innsiden, stil på utsiden

Sko er noe vi aldri får nok av, og spesielt barn trenger sko som er morsomme å bruke. Disneysko letter humøret i en hektisk hverdag, og gjør påkledningen mer effektiv. Prydet med 3-Stripes- eller Trefoil-logoen sørger vi for den originale adidas-stilen. Med borrelås kan din lille superhelt eller prinsesse enkelt få av og på skoene uten hjelp, og du slipper å bekymre deg for at barna skal snuble i løse lisser. Med et spekter av modeller og kvaliteter tar adidas hensyn til at fremtidige atleter, fotballspillere og aktive barn på lekeplassen holder seg komfortable. Flex-sko med fleksibilitet i forfoten støtter poden for ethvert stunt, og i løpesko med Ultraboost vil de små føttene bli nesten ustanselige. Selv om du som voksen fortsatt er en lidenskapelig Disneyfan, så vil du kanskje uttrykke det på et mer diskret vis enn barna, du skal jo på jobb – men frykt ikke: Vi har også hentet frem og fornyet gamle klassiske modeller, og satt et nesten usynlig Disney-preg på dem, slik at du må vite for å vite. 

Sko som gjør hverdagen bedre

Disneysko er absolutt ikke bare for barn – vi alle trenger mer lek i hverdagen, og vi alle søker mot det kjente og kjære hvor vi finner trygghet eller oppmuntring. Oppdag spekteret av Disneysko og sikre deg en favoritt som passer til ditt bruk. Vedlikehold er viktig for at skoene skal vare så lenge som mulig, og hvis du for eksempel bruker skohorn når du tar på deg skoene så beskytter du hælkappen. Børst av skoene etter bruk slik at overflødig skitt ikke setter seg i fibrene. For å vedlikeholde fargen kan du pusse skoene jevnlig.