alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko · Brun

 
[55]
1 / 2
Sideav 2

Klassiske og sportslige brune sko   

Brunt er en jordnær og klassisk farge som setter et stilig preg på antrekket ditt, enten du leter etter helt brune sko eller en sko med brune detaljer. Hos oss finner du sko som varierer i brunfarge, fasong og bruksområder. Vi har en mengde kule og komfortable sko med utsøkte detaljer og funksjoner både til menn, kvinner og barn. Flere av våre brune sko har fargeblokker, prints og 3-Stripes som gir bæreren av skoen et hipt og sportslig uttrykk. Hos oss finner du sko som passer din stil, enten det er en retrosko inspirert av 80-tallet, skatesko eller et par gode joggesko. Vi har produktet du leter etter, enten du leter etter en fritidssko, fjellsko, joggesko, sandaler eller klatresko. 

Hvordan velge sko og brune støvler 

En sko skal passe fotens størrelse og passform, være komfortabel på og støtte opp føttene. Når du skal velge deg en sko, er det derfor viktig å vite hvilken passform som passer dine føtter best. I vårt utvalg finner du sko med smale, normale og brede passformer. Vi anbefaler derfor at du velger den passformen du av erfaring synes er best på føttene dine. Mange av våre sko har også lisselukking. Sko med lisser er veldig praktisk da du kan tilpasse skoen bedre til fotens form og størrelse. Når du velger en sko vil det også være viktig å tenke over hva slags aktiviteter man skal bruke skoene til. Dersom du trenger et par nye løpesko, har vi komfortable, pustende, brune sko med god gripeevne, både for vått terreng og asfalt. Dersom du liker å gå på tur i skog og fjell vil vi anbefale et par vanntette, brune støvler med god og adaptiv gripeevne for ulendt terreng, som også gir langvarig komfort. Vi har også mange kule sneakers og skatesko som er perfekte for en komfortabel stil til hverdags, enten det er for en tur til byen, skole eller jobb.

Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!