alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Turkise sko

 
[32]

Friske farger i turkise sko for sommervibber hele året

Friske farger gjør mye både for stilen og humøret, og turkis er en sikker vinner for å ta med følelsen av solskinnsdager uansett hva været har å by på. I dette utvalget finner du alt fra hypermoderne fotballsko med Controlskin til retro lifestyle-sko med semskede detaljer, mesh og mønstre fra tidligere tiår. Moderne innovasjoner og stil går hånd i hånd hos adidas, og i utvalget av turkise sko tar du med deg begge deler til dagen, enten den er full av trening eller det er komfort som regjerer. Merkedetaljene er selvsagt med, i 3-Stripes og Trefoil som tydelig viser hva grunnlaget i uttrykket ditt er.

Storkamp, hviledag eller stranden – de rette skoene er her

Fottøyet ditt er viktig, og den rette fargen har med seg de gode vibbene. Sett de turkise skoene fra adidas på bena, så finner du frem godfølelsen. Fotballsko med ytelse som selv verdens største stjerner setter sin lit til gjennom de store kampene. Løpesko med Boost-demping og høyteknologiske overdeler som sender deg fremover mot målstreken eller personlige rekorder. Klassiske silhuetter fra Originals er med deg enten det er hviletid, restitusjon, stil eller komfort som gjelder. Uansett hva dagen din bringer, har du med deg stilgrunnlaget med et par turkise sko som viser seg frem.

Årstider spiller ingen rolle

Hos adidas finner du turkise sko som passer året rundt. I dette utvalget har vi samlet fottøy for alt fra løpedager til strandtimer, så enten du trenger ekstra ventilering eller ekstra demping finner du sko som krysser av i alle boksene. De turkise skoene fra adidas er moderne og slitesterke modeller med materialer som gjør dem enkle både i bruk og pleie. Ta med deg et skopleiesett, impregner dem før bruk og tørk av med mikrofiber når du er ferdig, så har du sko som er med deg i sesong etter sesong.