alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Sko · Lilla

 
[47]

Uttrykk deg selv i lilla sko

Ser du etter sko som sier litt mer enn de klassiske svarte og hvite skoene, er lilla sko fra adidas perfekt. Velg mellom klassiske og moderne design i utvalget vårt og uttrykk deg selv i lilla. Du kan gå i adidas lilla sko med selvtillit, enten du er barn, ungdom, mann eller dame. Du kan gå eller jogge i regnet, sparke ballen i mål eller dunke basketballen i kurven i lilla sko med gripesterke yttersåler. Løfte vekter, balansere på skateboard eller bare rusle rundt i byen med lilla sko som støtter og demper der føttene dine trenger det. Innovativ teknologi i yttersåler og mellomsåler sørger for at føttene dine kan følge deg i din aktive livsstil. Velg sko med såler som er tilpasset din aktivitet, enten til din idrett eller når du skal gå i byen.

Glade føtter yter bedre

For oss er det ingen hemmelighet at gode sko gir glade føtter som igjen gir en bedre ytelse. adidas joggesko sørger for at føttene dine har det bra i ventilerende materialer og med såler som demper, derfor kan du velge deg et par lilla sko i den lillafargen som passer til antrekket ditt enten du skal rusle i byen eller løpe opp på fjellet. Du finner sko i alt fra dus pastell til en knallfarge, og med den klassiske 3-Stripes i kontrast kan du yte ditt beste med stil.

Komfortable adidas joggesko

Enten du skal på en joggetur eller du er på vei til et treningssenter, så kommer du til å skille deg ut med et par lilla joggesko. Og fordi vi har gjort joggeskoene komfortabelt støttende, kan du ta på deg et par lilla joggesko med stor selvtillit. Se etter det paret som passer aller best til deg og vis deg frem litt.

Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!