alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko · Burgendur

 
[36]
Gazelle Sko BurgendurGazelle Sko Burgendur

Gazelle Sko

Originals

Burgunder sko – det perfekte lille ekstra

Burgunder sko fra adidas er prikken over i-en til ethvert antrekk – det være seg til trening eller alle hverdagens ærender. Skinndetaljer, semskede overdeler, syntetisk fôr og yttersåler av gummi sikrer deg både stil og komfort, og ikke minst godt grep på vått underlag. Refleksdetaljer forsikrer at du blir sett selv på de mørkeste kveldsturer, og spesialdesignet passform sikrer deg god demping som sender energi tilbake med hvert steg. Limte sømmer og vannresistente materialer holder deg tørr på beina selv på regnfulle dager. Hæl- og fotstøtte gir deg overlegen stabilitet så du kan bevege deg lett og bekymringsfritt, uansett gjøremål.

Fashion og funksjon i ett

Er det én ting i garderoben din det er verdt å investere i, så må det være et par gode og stilfulle sko. De utgjør tross alt underlaget for alt du går og står på i løpet av en dag, og gode såler og god støtte er nøkkelen til å holde deg komfortabel dagen ut. Og hva er vel bedre enn et par ordentlig komfortable sko som også virker som et fashion statement og gjør antrekket ditt komplett? Et par burgunder sko fra adidas er det perfekte tilskuddet til både garderoben og treningen din – enten du løper ærender gjennom våte bygater eller maraton på tartandekket. Teknologier og slitesterke materialer forsikrer god demping og støtte som holder deg komfortabel og forsikrer god funksjon uansett aktivitet. Den klassiske 3-Stripes-logoen er et tidløst og trofast tilskudd til ethvert antrekk – det være seg til klassiske jeans og en hvit T-skjorte, eller det nyeste nye innen treningstøy – så du kan bevege deg gjennom by og mark med selvsikkerhet og stil. Et par burgunder sko fra adidas er akkurat det du trenger for å ta både treningen og garderoben din til neste nivå – uansett hva dagen bringer.