alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Piggsko til løping

 
[14]

Markedets beste utvalg av piggsko til løping for menn og dame

Ser du deg om etter nye sko som er designet med elegante linjer, sportslighet og en aggressiv fremtoning? Da har vi piggskoene til løping som vil gjøre treningen til en lek. Vi har et stort utvalg av piggsko til løping i utallige farger og designs som alle har til felles at de leverer suveren stabilitet og kontroll ved løping på bane og ute i utfordrende vær. Fellesnevneren er lukking med lisser, komfortabel Celermesh-overdel og med en mesh-hæl for ekstra støtte bak. Disse piggskoene til løping er laget for å være superlette på banen og designet med egenutviklede sprintpiggsko som er optimalisert for svinger. I forfoten finner vi egnede formede pigger for perfekt grep slik at uansett vær så er du klar for nye utfordringer. Videre har vi flere modeller som også er beregnet på langdistanseløping. Forskjellen ligger egentlig i utformingen av sålen. Våre sko beregnet på lengre distanser har en litt annen mellomsåle som er laget i EVA for å gi best mulig støtte hele veien, samtidig som de har samme grep og kontroll med formede pigger i forfoten.

Hva bør jeg se etter før jeg går til innkjøp av piggsko?

Det avgjørende er til hvilket bruk piggskoene skal benyttes. Er det til løping, fotball, gåturer eller annet? Piggsko til friidrett og løping utendørs er gjerne ekstra lette slik at du kan bevege deg raskere og bruke mindre energi per skritt. Ved andre aktiviteter som fotball og golf er ikke vekten nødvendigvis like avgjørende på grunn av et annet bevegelsesmønster. Piggsko til golf er designet med bruk av avanserte pigger for å håndtere skiftende gresstepper og lokale forhold. Våre modeller har sekundære X-Traxion riller og fleksibel Bounce-demping i mellomsålen for å gi best mulig stabilitet. Videre benytter vi oss av Thintech-teknologi for å gi den beste kontakten med underlaget slik at du kan fokusere på golfsvingen.