alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Performance · Sko

 
[1108]
Ultraboost 22 Sko
Ultraboost 22 Sko
Adizero Boston 11 Sko
Marvel Avengers Thor Adizero Fastcourt 1.5 Håndballsko
Samba Leather sko
The Velosamba Vegan Sykkelsko
Adizero Boston 11 Sko
Hoops 3.0 Low Classic Vintage Sko
Ownthegame Sko
Hoops 3.0 Low Classic Vintage Sko
Ownthegame Sko
Hoops Sko
Hoops Sko
Hoops Sko
Run Falcon 2.0 Sko
Powerlift 5 Vektløftersko
Dropset Trainer Sko
Adizero Boston 11 Sko
Defiant Speed Tennissko
Ultra 4DFWD Sko
Predator Edge.3 Firm Ground Fotballsko
Ultraboost 22 Sko
Adizero Boston 11 Sko
CrazyFlight Tokyo Volleyballsko
Run Falcon 2.0 TR Sko
Ultraboost 21 COLD.RDY Sko
Adizero Ubersonic 4 Tennis Sko
X Speedportal.1 Firm Ground Fotballsko
Duramo SL 2.0 Sko
Ultraboost 22 Made with Nature Sko
ULTRABOOST 22 SKO
Ultraboost 22 Sko
Court Team Bounce innesko
Ultraboost 22 Sko
Ultraboost 22 Sko
Run Falcon 2.0 Sko
Questar Sko
The Velosamba Vegan Sykkelsko
Ultraboost 4 DNA Sko
Stan Smith Primegreen Special Edition Spikeless Golfsko
Ultraboost Web DNA Sko
Galaxy 6 Sko
Adizero Boston 11 Sko

Raske og lette sportssko som booster din energi 

Enten du sverger til en type idrett, løper eller løfter vekter, så gjelder det å ha sportssko med riktig passform, godt grep og dempende effekt. Sportssko skal gi deg støtten, selvtilliten og energien du trenger for å krysse målstreken, vinne kampen eller tøye dine egne grenser. I vårt brede skosortiment finner du sportssko for menn, kvinner og barn, som passer alle former for fysisk aktivitet, enten du trener ute eller inne, og i et mangfold av stiler og farger. Vi har sko både med og uten skolisser, slik at du kan velge hva du foretrekker. adidas sørger som vanlig for høy funksjonalitet og komfortnivå.  

Avanserte teknologier for optimal treningseffekt 

For å booste din energi på trening er adidas sko utviklet med en rekke avanserte teknologier, for optimal støtte, komfort og effekt. Med teknologier som støttende Primeknit-stoffer, Continental™-gummi, pustende Mesh-stoff, Boost demping og Adiwear-yttersåler tar sportsskoene våre deg til et nytt nivå når det gjelder støtte, stabilitet og demping. Skoene våre vil gi deg en ny type energi du aldri har opplevd tidligere, og en selvsikkerhet som gjør at du vil overgå deg selv, dine grenser og ditt potensial. 

Høyt nivå av funksjonalitet og praktiske egenskaper 

adidas sportssko blir utviklet med høyt fokus på funksjonalitet og praktiske egenskaper som vil ta din trening til et nytt nivå. Med teknologiene våre vil løpingen føles smidig og rask, og du vil kjenne på energi du ikke har følt tidligere. Boost er vår mest responsive støtdempingen noensinne, som gjør at jo mer energi du gir, desto mer får du tilbake. Yttersåler i Continental™-gummi gir deg i tillegg unikt grep, enten du løper på tørt eller vått terreng. Stretchweb-gummi tilpasses også underfoten, så du får optimal passform og komfort. 

Bærekraftige sportssko med komfort av en annen klasse 

For å holde deg tørr og kjølig har vi sko med pustende mesh-stoff som gir god ventilasjon, og Primeknit-materialer bidrar til å gi deg god støtte. Sportssko med pustende mesh-stoff gir behagelig ventilering og holder deg kjølig og tørr slik at dine treningsøkter eller kamper blir mest mulig komfortable. Flere av skoene har formet Fitcounter-hælkappe som gir naturlig passform og optimal bevegelse for akillessenen. Med stort fokus på bærekraft er våre sko laget med enten Parley oOcean Plastic eller resirkulert polyester, slik at du også kan trene med god samvittighet. Med våre sportssko vil du kjenne effekten av adidas teknologier på kroppen, slik at du kan trene med stil.