alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte sko

 
[976]
Box Hog 2.0 Sko SvartBox Hog 2.0 Sko Svart

Box Hog 2.0 Sko

Boksing

Du kan ikke trå feil med svarte sko fra adidas

Svarte sko er en sikker vinner i skosamlingen, og med det store utvalget hos adidas vil du garantert finne noen som sklir perfekt inn i både hverdagsgarderoben og treningsgarderoben. Her finner du enkle, helsvarte modeller som kan brukes til de fleste anledninger, så vel som svarte sko med spreke og fargerike detaljer til aktive og stilbevisste damer, menn og barn.

Myk demping og friske fraspark

Uansett hvilken aktivitetsform du foretrekker, trenger føttene dine best mulig demping, komfort og støtte til enhver tid. adidas har et stort utvalg svarte sko for alt fra langdistanseløpere til vektløftere, som alle er spesielt utviklet for at du skal kunne briljere i nettopp din idrett. For vektløftere kan adidas tilby vektløfterspesifikke sko som sørger for enestående stabilitet, takket være blant annet kileformet mellomsåle og hælstøtte, samt godt grep med en yttersåle av gummi. Vektløfterskoene kommer med både lisselukking og borrelåsstropp for sikker og tettsittende passform, men har samtidig en fleksibel forfot som følger fotens naturlige bevegelser under løftene. De løpeglade vil finne et stort utvalg kvalitetsløpesko med teknologier som Boost-mellomsåle for perfekt demping, gripesikker yttersåle i gummi for krevende overflater, Torsion System som sikrer god stabilitet og ikke minst strikket overdel i adidas Primeknit for god pusteevne og enestående komfort. Med tekniske og komfortable sko fra adidas trenger du i det minste ikke bekymre deg for fottøyet under trening og konkurranser.

Svarte sko for en allsidig og sporty hverdagsstil

Den sporty stilen er ikke forbeholdt idrettens verden – adidas har et enormt utvalg svarte sko som vil sette prikken over i-en for hverdagsantrekkene dine. Vi kan friste med både autentiske retrostiler og moderne design, slik at du kan finne paret som tar din stil til nye høyder. Hverdagsskoene er selvfølgelig også laget med førsteklasses materialer og teknologier, slik at du kan leve ditt beste liv i freshe sko.