alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko · Oransje

 
[57]
1 / 2
Sideav 2

Ekstra energi i oransje sko

Hemmeligheten er avslørt. Det ligger nemlig ekstra energi i et par oransje sko. Du kan kalle det Boost i sålen, fordi Boost i mellomsålen gir deg energi tilbake i hvert eneste skritt, og du kan kalle det energi i fargen. Oransje lyser opp enten det er på en joggesko, en fotballsko eller en sandal, og du får energi bare av å se på den. Du finner til og med oransje klatresko. Se gjennom utvalget så finner du det paret som du ser etter.

Skill deg ut fra mengden med adidas

Oransje er helt klart en farge som skiller deg ut fra mengden, særlig hvis du sparker fotball på en grønn gressbane. Da blir du lett å se, og når medspillerne dine skal sentre til deg, ser de lettere hvor de skal sentre til. Så kan du bare drible deg gjennom forsvaret og sette fotballen i nettet. Ikke bare er de oransje fotballskoene lekre å se på, de er også innovativt bra for foten når du dribler. Sålene og skoen er nemlig beregnet for vridninger og vendinger, og de lisseløse klemmer seg trygt på foten med ribbestrikket materiale gjennom det hele.

Velg den rette oransje skoen til deg

Først velger du selvsagt formål og deretter underlag. En fotballsko kommer med eller uten knotter til forskjellige underlag, og en joggesko er beregnet for terreng eller noe hardere. Yttersålene sikrer et godt grep på bakken. Noen modeller har GORE-TEX® og er spesielt gode til fjellet, andre er spesiallagde klatresko som bare passer til å klatre i. Men du finner også oransje sko som du kan bruke på fritiden, slik som sandaler eller vanlige joggesko. Det blir skikkelig stilig til et par jeans, og med den innovative teknologien fra adidas i både såler og selve skoen, så er de faktisk komfortable også.

Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!