adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

TERREX · Sko

 
[284]
1 / 6
Sideav 6

adidas Terrex-sko

Glad i å tilbringe tid ute i naturen? Følg stier eller gå opp nye ute i den særnorske naturen med adidas Terrex-sko – sko optimalisert for turgåing samt løping og sykling i terrenget. Du finner også adidas Terrex-sko til vinterbruk og klatring. Det er viktig å vurdere hva slags behov du har før du legger ut på tur – ulendt terreng øker nemlig behovet for en solid og robust yttersåle, slik at du har godt grep til enhver tid, mens du i myr og under våte forhold har behov for vannavstøtende materialer som sørger for at du holder føttene tørre på vei mot toppen.

adidas Terrex-sko med GORE-TEX – for økt komfort og vanntett ytelse

Uansett hvor foranderlig terrenget kan være, finnes det i tursammenheng ett fast holdepunkt som nok aldri vil endre seg: GORE-TEX-teknologiens status i skohylla! For den som oppsøker naturen ofte, er sko med GORE-TEX en fast turkamerat – som sikrer at du holder deg tørr på føttene i selv de våteste myrforhold, samtidig som føttene puster og holder seg komfortable. Uansett om du foretrekker lange turer i skog og mark eller korte turer langs lokale stier, drar du godt nytte av den teknologien adidas Terrex-sko er utviklet med.

En robust yttersåle for godt grep i terrenget

Hvis du løper ute i terrenget, bør du se spesielt etter en robust yttersåle i gummi, slik at du er sikret optimalt grep når du løper i ulendt terreng og under våte forhold. Kombiner dette med andre slitesterke elementer som et slitemotstandig ytre forsterkningslag, en formet tåhette og hælspenne i formet TPU – for økt beskyttelse i terrenget.

Lave, mellomhøye og høye terrengsko – for forskjellige behov i terrenget

adidas har en rekke forskjellige adidas Terrex-sko i lave, mellomhøye og høye varianter, avhengig av hvor stort behovet ditt er for ankelstøtte og stabilitet i terrenget. Du finner også en rekke høye vintersko, som kan utgjøre en stor forskjell når snøen legger seg. Se gjerne også etter slitesterke overdeler i for eksempel strikket Primeknit eller andre værbestandige tekstiler, samt adidas Terrex-sko med BOOST-demping i mellomsålen – adidas’ beste demping!