alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Climacool-sko

 
[18]

Løp komfortabelt i varme værforhold med adidas Climacool-sko

adidas Climacool-sko består av et bredt utvalg av sko med vanlige snørelisser eller med snøresystem med strikk. Det finnes også modeller med innebygde sokker som kan tas av for ekstra frihet for føttene til aktiviteter som yoga eller pilates. Meningen med disse skoene er at du skal kunne løpe komfortabelt i varmen og samtidig oppnå god ytelse i farten. Du finner Climacool-sko i både syntetiske materialer og tekstiler. Hovedfordelen med skoene er at de har overdeler av mesh, som betyr at du får luftige og pustende sko. Slik slipper du at du blir klam og ubehagelig, og du kan nyte skoenes pustende følelse.

Ultraboost-funksjoner for bedre ytelse med Climacool-treningssko

Climacool-treningssko kommer med Ultraboost-funksjoner i mellomsålen som betyr at du yter bedre og ikke minst får en god demping når du jogger. Går du for skoene som kan brukes som sandaler til løping med avtakbar sokk, så har du i tillegg et par sko til neste yogatime. Boosten på disse er fleksible og fjærende lette fra første steg. Du ka si at du får sko med 3-i-1 med deres utmerkede fordeler og funksjoner. For turer i varmen så anbefales turskoene som har en yttersåle som passer terreng, men som likevel er lett i bruk. Den myke og pustende følelsen skoene har gjør at de passer til daglig bruk i tillegg til som tursko. Skal jogge ved stranden kan du gå for adidas sine seilersko som er beregnet for varme dager. De er pustende og har en strikket overdel som holder føttene nedkjølt, og består av gripesikker gummi som også drenerer vann. Til sprint og jogging vil løpeskoene med pustende mesh og perforert pløse holde deg i gang. Den responsive dempingen ligger i forfoten, mens det i hælen er lett demping som gir jevnere og mer komfortable steg.