alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badesko

 
[219]
1 / 5
Sideav 5

Praktiske, stilige og behagelige adidas badesko

Uansett om du skal på stranden, på badeland eller bare gå en tur om sommeren, er det viktig å ha gode og luftige sko. Hos adidas finner du et bredt utvalg av badesko og svømmesko av høy kvalitet som tar vare på føttene dine. Vi vet alle at man ofte hovner opp i føttene på varme dager, og med behagelige sko og sandaler fra adidas er ikke dette et problem. Velg mellom mange ulike farger og varianter for å finne de skoene som passer best til nettopp deg og din stil. Vi anbefaler å ha flere forskjellige varianter i skogarderoben, slik at du har noen som passer til de fleste anledninger. Da kan du for eksempel ha et par klassiske sandaler i hvitt til bruk på stranden, samt et fargerikt par som er lekre til en søt sommerkjole eller en kul chinos.

Badesko til hele familien

Vi har en rekke badesko til dame, herre og barn, og dermed kan hele familien kose seg med behagelige og råstilige badesko fra adidas. Velg blant annet et par klassiske sandaler med 3-Stripes og Trefoil-logoen for et sporty og avslappet uttrykk. Disse sandalene er perfekte som restitusjon for føtter etter trening med en myk og dempet mellomsåle, og de er like enkle å ta på seg som å ta av seg. Dersom du ønsker sandaler med remmer rundt anklene, kan du velge en variant med lisselukking og ankelstropp i skinn for en råstilig 70-tallsstil. Ser du etter sko til barnet ditt, kan du skaffe deg et par badesandaler som de minste kan vokse i. Badesandalene har justerbare stropper som bidrar til perfekt passform for føtter i vekst. Den unike fotsengen gjør at sandalene drenerer vannet og tørker raskt, noe som er svært praktisk når barna leker på stranden. Den stilige adidas-logoen bidrar dessuten til en sporty og stilig look.