alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Grønne sko

 
[166]
Adizero Adios Pro 2.0 Sko
Lite Racer Rebold Sko
Terrex Agravic Flow 2.0 GORE-TEX Terrengløpesko
RETROPY E5 W
Adizero Prime X Sko
Campus 80s Sko
Nizza Trek W
Adistar Sko
Nizza
Adilette Comfort Sandaler
adidas by Stella McCartney OutdoorBoost 2.0 Sko
Astir sko
TERREX AGRAVIC FLOW 2 TRAIL RUNNING SKO
Adizero Prime X Sko
Terrex Free Hiker GTX Hiking Sko
Five Ten Trailcross LT Mountain Bike Sko
Adilette Clogs
Supernova 2.0 Sko
YEEZY BOOST 380 ADULTS
adidas by Stella McCartney Sandaler
OZWEEGO Sko
Adilette Aqua Sandaler
TERREX AGRAVIC FLOW 2 TRAIL RUNNING SKO
ZX 22 BOOST Sko
adidas by Stella McCartney Solarglide Running Sko
YEEZY BOOST 380 KIDS
YEEZY BOOST 380 INFANTS
ZX 500 Sko
Ultraboost 22 Sko
Ultraboost 5.0 DNA Sko
Terrex Speed Ultra Trail Running Sko
Terrex Free Hiker XPL Hiking Sko
Vulc Raid3r Skateboarding Sko
Terrex Agravic Flow 2.0 GORE-TEX Terrengløpesko
Terrex Agravic Ultra Trail Running Sko
Solarboost 4 Sko
Tobacco Gruen Sko
Ultraboost CC_1 DNA Climacool Running Sportswear Lifestyle Sko
NMD_V3 Sko
adidas x Disney Originals Flex Sko
Terrex Two BOA® Trail Running Sko
Adilette Sandaler
Solarglide 5 Sko
1 / 4
Sideav 4

Vi har grønne sko for enhver anledning

Du finner et stort og spennende utvalg av grønne sko for omtrent enhver anledning her hos adidas. Det første du bør gjøre, er å vurdere hva du trenger dem til. Du finner for eksempel hverdagslige sneakers i utvalget med 3-Stripes i kontrastfarge som kan brukes til mange forskjellige antrekk. Til hverdags ser de kule ut med leggings og jeans. De kan også styles opp til fest, ettersom det klassiske utseendet er elegant nok til at kvinner kan bruke dem med skjørt og kjoler. Menn kan style dem opp med stramme jeans eller et par chinos. Du kan også kjøre adidas-stilen helt ut og bruke dem med ikoniske joggedresser med Trefoil-emblem og 3-Stripes. Grønn er en livlig farge, og du kan derfor leke deg og eksperimentere. Looken din blir mer nedtonet når du velger ensfargede klær i duse fargetoner, eller du kan kjøre stilen helt ut med en genser som matcher fargen på skoene dine.

Grønne løpesko, grønne støvler, grønne sneakers og mye mer

Du finner også grønne sko i utvalget vårt som er spesielt utviklet for aktive mennesker som vil komme seg ut på trening. Løpeskoene fås med mange avanserte egenskaper. Typiske funksjoner inkluderer pustende overdel i mesh som omslutter foten på en svært behagelig måte. Overdel gir god støtte mens du løper. Det legges også stor vekt på yttersålen for at du skal ha så godt grep som mulig. Se gjerne etter Lightstrike-demping eller Boost-teknologi for å få god demping. Noen ganger brukes disse to formene for demping sammen for å gi maksimal effekt. Boost-teknologien gir deg i tillegg god energiretur for hvert steg du tar. Grønne støvler er gode å ha når du skal ut på tur i terrenget. De karakteriseres av vannavvisende egenskaper, god støtte og gripesikre yttersåler for lange og behagelige turer til fjells og i skogen.

Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!