alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grønne sko

 
[203]
1 / 5
Sideav 5

Vi har grønne sko for enhver anledning

Du finner et stort og spennende utvalg av grønne sko for omtrent enhver anledning her hos adidas. Det første du bør gjøre, er å vurdere hva du trenger dem til. Du finner for eksempel hverdagslige sneakers i utvalget med 3-Stripes i kontrastfarge som kan brukes til mange forskjellige antrekk. Til hverdags ser de kule ut med leggings og jeans. De kan også styles opp til fest, ettersom det klassiske utseendet er elegant nok til at kvinner kan bruke dem med skjørt og kjoler. Menn kan style dem opp med stramme jeans eller et par chinos. Du kan også kjøre adidas-stilen helt ut og bruke dem med ikoniske joggedresser med Trefoil-emblem og 3-Stripes. Grønn er en livlig farge, og du kan derfor leke deg og eksperimentere. Looken din blir mer nedtonet når du velger ensfargede klær i duse fargetoner, eller du kan kjøre stilen helt ut med en genser som matcher fargen på skoene dine.

Grønne løpesko, grønne støvler, grønne sneakers og mye mer

Du finner også grønne sko i utvalget vårt som er spesielt utviklet for aktive mennesker som vil komme seg ut på trening. Løpeskoene fås med mange avanserte egenskaper. Typiske funksjoner inkluderer pustende overdel i mesh som omslutter foten på en svært behagelig måte. Overdel gir god støtte mens du løper. Det legges også stor vekt på yttersålen for at du skal ha så godt grep som mulig. Se gjerne etter Lightstrike-demping eller Boost-teknologi for å få god demping. Noen ganger brukes disse to formene for demping sammen for å gi maksimal effekt. Boost-teknologien gir deg i tillegg god energiretur for hvert steg du tar. Grønne støvler er gode å ha når du skal ut på tur i terrenget. De karakteriseres av vannavvisende egenskaper, god støtte og gripesikre yttersåler for lange og behagelige turer til fjells og i skogen.

Relaterte produkter

På adidas finner du alle Sko relaterte gjenstander, som Menn sko, Sko dame og Barnesko. Ta en titt gjennom vårt brede utvalg av produkter!