alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Beige sko

 
[127]
1 / 3
Sideav 3

Den rette fargen til alle slags dager, med beige sko fra adidas

Du kan ikke tråkke feil med adidas-stilen. Beige sko er litt av det samme – de markerer seg akkurat så mye som du vil at de skal, uansett hvor du er. Teknologiene er alltid oppdaterte hos adidas, så enten du skal ut i terrenget med Terrex eller holde deg på løpebanen i den nyeste Ultraboost-versjonen, så finner du dempingen og fotfestet som trengs for å få jobben gjort. Dette utvalget av beige sko inneholder de nyeste innovasjonene fra adidas, med både klassiske stiler og silhuetter i tillegg til noen du kanskje aldri har sett før.

Hold stilpoengene på topp

Terrengløper eller baneløper, skater eller naturelsker. Beige sko fra adidas kommer i alle slags former, så enten du skal finne frem brettet og trenger hardføre vulkaniserte såler, eller du skal på topptur og trenger fotfeste over glatte steiner og gjennom gjørme, så kan du finne et par som passer perfekt. Uansett hva dagen har på agendaen, finner du beige sko som setter prikken over i-en på antrekket. Boost sender deg fremover på både fortau og baner, Terrex holder deg på plass i terrenget og de kjente tennis- og skate-silhuettene kan du bruke sammen med både dress, kjole og joggebukser, med din egen stil på plass.

Treningspartnere eller lifestyle – enkle valg i diskrete toner

Flashy stil har sin plass – og vil liker det – men noen dager trenger du kanskje at resten av antrekket styrer showet? Beige sko passer inn med hva som helst, og hvor som helst. Når du ikke trenger en full fargepalett, er dette valget for deg. La skoene ta seg av arbeidet, så tar resten av garderoben seg av oppmerksomheten. Utvalget av beige sko fra adidas inneholder modeller så forskjellige som fra klassiske Stan Smith til hardføre Terrex-modeller, og når du er ferdig for dagen er det viktig å ta godt vare på dem. Følg pleieinstruksene for de forskjellige modellene, så har du sko som er med deg i sesong etter sesong.