alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dropset treningssko

 
[11]
Møt adidas Dropset 3, treningsskoene som gir deg stabilitet og kontroll under styrketreningen. Føl deg stabil og sterk, klar til å sette nye personlige rekorder med sko laget for styrketrening.

Dropset treningssko

Alle ønsker å perfeksjonere treningsrutinen sin, men ofte gjør vi det vanskeligere ved å bruke feil sko med dårlig demping og ustabil såle, noe som kan påvirke riktig teknikk. adidas Dropset 3 er skoene for styrketrening. De gir deg kraften av kontrollert stabilitet, med føttene trygt plassert på en flat såle og en Traxion® yttersåle som gir godt grep mot gulvet. Føttene dine er fundamentet for styrke, og adidas Dropset sko stabiliserer dette fundamentet og løfter treningen din til et nytt nivå.

KONTROLLERT STABILITET

Kjenn føttene dine sikre i sko for styrketrening. adidas Dropset 3 har mellomsåler med to ulike skumtyper som gir både stabilitet og komfort. En bredere tåboks sørger for jevn vektfordeling – støttet av GeoFit-konstruksjonen i hælen som hindrer sklir. Juster passformen med snøringen for optimal komfort og presisjon. Grip stangen, fokuser på teknikken, og sett personlige rekorder med styrketreningssko laget for å løfte treningen din.

ALLSIDIG PUSTEEVNE

Hold fokus lenger med styrketreningssko som ikke gir rom for ubehag. adidas Dropset 3 har vår beste pusteteknologi, med en HEAT.rdy strikket mesh-overdel og Torsion-systemets integrerte luftstrømsvindu som holder fuktigheten under kontroll og føttene dine avkjølte.

PÅLITELIG GREP

Føl deg trygg på hver eneste løft med styrketreningssko som forbedrer treningen din. adidas Dropset 3 gir føttene dine et stabilt grep mot gulvet, med en Traxion® yttersåle som forhindrer sklir i kritiske øyeblikk. En TPU-sidevegg øker den stabiliserende følelsen, og gir lateral stabilitet gjennom hver knebøy, markløft og skulderpress, optimaliserer teknikken din og sikrer at føttene dine er trygge i sko laget for styrketrening.

Dropset treningssko Ofte stilte spørsmål

Sko for styrketrening er ideelle for løfting fordi de har en flat såle og holder føttene stabile under løftene. Å løfte vekter krever et stabilt fundament for å løfte trygt – og føttene dine er fundamentet for styrke. Sko for styrketrening gir deg mer stabilitet slik at du kan presse føttene mot bakken for kraft. Løpesko blir ofte brukt som løftesko, men deres såler er ikke flate. Å bruke dem tvinger musklene til å kompensere, noe som gjør det vanskelig å generere kraft.
Flate sko er bedre for styrketrening fordi de er mer stabile, og føttene dine er fundamentet for styrke. adidas Dropset 3 treningssko er designet for styrketrening med en flat såle som gir kontrollert stabilitet og grep under løftene. Enten du gjør knebøy eller markløft, kan du merke fordelene med styrketreningssko. Med føttene sikret i sko laget for styrketrening, kan du stole på fundamentet ditt og presse føttene mot gulvet med full kraft for hver repetisjon.