alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Campus menn

 
[16]

Campus menn - legendariske sko for enhver anledning

Det er få sko som er like ikoniske som våre sneakers tilhørende campus-serien. Disse skoene finnes i en rekke forskjellige farger, design og varianter, og de er perfekte både til sport og fritid. Hva med en råkul modell i grå med hvite striper? Her får du en sko med en perfekt passform og behagelig overdel i skinn som gir skoen en unik kvalitet. Skoene består også av skinnfor for maksimal komfort og varme, samt at yttersålen er laget av slitesterk gummi. Campus-skoene har en normal lukkemekanisme med lisser som skaper et klassisk uttrykk.

Campus menn - den perfekte skoen til både sport og fritid

Den lette, stilrene og smale profilen til campus-skoene gjør at de passer perfekt overalt, enten du er på vei til et styremøte og trenger noen behagelige joggesko eller om du er på utkikk etter et par kule sneakers til en tennismatch. Den solide yttersålen av gummi gir godt grep på alle overflater, uansett værforhold og underlag. Det syntetiske foret sørger for at skoen holder deg varm selv i kjøligere temperaturer, på samme tid som de er lette nok til at de fungerer utmerket i varmere vær.

Den beste måten å kombinere mine campus sko for menn med andre kule antrekk

Det som er så flott med campus-skoene fra adidas er at de fungerer utmerket som en allsidig hverdagssko med sitt uformelle og tilbakelente uttrykk. Hvis man kjøper adidas campus menn får man en sko som vil fungere med alt i garderoben, enten det er en avslappet joggebukse og hettegenser eller et mer klassisk antrekk i form av chinos og en skjorte. Disse skoene fra adidas campus herre er en solid innertier uansett anledning, på samme tid som det er lett å finne en farge som passer ditt humør og dine behov.