alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Campus · Damer

 
[25]

adidas Campus til damer

1970- og 80-tallets klassiske basketsko møter moderne gatestil i adidas Campus – en ikonisk silhuett som ikke har behov for nevneverdige oppdateringer, men som har stått stødig gjennom de siste tiårenes trendutviklinger. Med adidas Campus til damer får du en god og stilig sko av den gamle skolen – en evig aktuell skomodell i stadig utvikling, men uten de store forandringene.

adidas Campus til damer – en klassiker for alle

Sammenlignet med gatefavoritten fra 1978 er de oppdaterte modellene laget av førsteklasses materialer og en fornyet, rettlinjet yttersåle i gummi. Andre tekniske fordeler inkluderer en forsterket tåhette og slitesterk svinenubuck i overdelen. adidas Campus til damer kommer dessuten med en komfortabel innleggssåle i tekstil, som i tillegg til dempingen i yttersålen, sikrer at du er komfortabel uansett hvor du skal.

Ulike modeller – til skating og gatestil

Det klassiske uttrykket, med klare hint til adidas-arven, får du med adidas Campus til damer med nøytrale farger og ikoniske 3-Stripes, men du kan også gå for de nye variantene adidas Campus ADV og adidas Campus Stitch and Turn. Mens Stitch and Turn-modellen har et raffinert vintage-uttrykk med semsket skinn, skjulte sømmer og moteriktig pastell, er adidas Campus ADV en skatesko inspirert av 80-tallsvarianten. Disse kommer med Bounce-demping i mellomsålen, som sikrer energifull støtte når du får opp hastigheten på skateboardet. Uansett hvilken modell du går for, er vintage-preget intakt og kvaliteten på alt fra såle til materialer høy – så du kan møte hverdagen i stil og komfort.