alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Outdoor-jakker

 
[250]
1 / 6
Sideav 6

Outdoor-jakker for behagelige eventyr utendørs 

Hos adidas finner du et eventyrlig stort utvalg av outdoor-jakker og friluftsjakker til både menn og kvinner. Vi har jakker som passer utendørs til alle sesonger, med funksjoner og teknologier som som bidrar til at man har det behagelig og yter sitt beste under favorittaktivitetene. Hos oss kan du bla deg gjennom et utvalg av jakker for outdoor og friluftsliv, som er designet spesifikt for aktiviteter som klatring, terrengløping og -sykling, turgåing, et aktivt byliv og flere andre forskjellige vinteraktiviteter. 

Outdoor-jakker i forskjellige stiler

Våre outdoor-jakker kommer i en mengde passformer, lengder, tykkelser, tekstiler, mønstre og farger, og du vil også finne jakker med adidas 3-Stripes, Trefoil, fotballemblemer, mønstre, fargeblokker, grafikk og prints. Vi har vannavstøtende jakker, vindjakker, parkaser, treningsjakker, joggedresser, dunjakker, vester og kapper med forskjellige funksjoner og teknologier, perfekt for en aktiv hverdag, enten det er snakk om det urbane byliv, jakt- og fisketurer eller lufting av hunden.

Friluftsliv-jakker med forskjellige funksjoner og teknologier 

Vi har også friluftsliv-jakker som kombinerer teknologier, såkalte kombinasjonsjakker, som gjør at plassen i garderobeskapet ikke fylles opp for fort. Uansett hvilket vær og hvilken temperatur gradestokken viser, kan du alltids komme deg ut, enten det er for å klatre, fiske, gå ski, leke med barna eller jogge. Jakkene våre tar vare på deg og kroppen din, og holder deg tørr og varm, med teknologier som HEAT.RDY, AEROREADY og WIND.RDY. Vi har lettvektige jakker som er enkle å ta med seg på både korte og lange turer, jakker som er reflektive, og som holder deg trygg under de mørkeste dagene i året, outdoor-jakker som er polstret, med hetter og lommer som kan oppbevare de viktigste tingene. For deg som elsker å gå med musikk på øret, har vi også jakker som sørger for at du får enkel mediatilgang under gå- og løpeturene. Bla deg gjennom utvalget vårt for å finne en perfekt outdoor jakke for deg!