alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

GORE-TEX® jakker for damer

 
[113]
1 / 3
Sideav 3

Robuste og sporty GORE-TEX® jakker for damer – ikke la været hindre deg

Det er ingen grunn til å la seg skremme av vind og regn når du har GORE-TEX® jakker for damer fra adidas i garderoben din. Dette er robuste, tøffe og sporty jakker for kvinner som ikke lar seg stoppe av det nordiske klimaet. Utvalget vårt er stort og spennende, og du finner garantert noe som passer for nettopp ditt behov. Du finner alt fra dunjakker og lette treningsjakker, samt klassiske skalljakker som kan brukes året rundt. Ultralette skalljakker passer utmerket for skiftende værforhold og lengre turer i fjellet. De veier nesten ingenting og er lette å krølle sammen når solen titter frem. Du får lett plass til den i sekken eller vesken din. Dette er outdoor jakker for damer som puster godt og sitter lett på kroppen, men de er allikevel svært slitesterke. De lages nemlig av revnesikkert nylon og er sømforseglet. Praktiske detaljer som lommer med glidelås, hette med brem og strikkjustering sørger for god passform og topp komfort.

Vanntette dunjakker og outdoor jakker for damer

Lekre og elegante dunjakker med vind- og vannavstøtende overlag passer svært godt til hverdagsbruk. Jakkene har et sporty utseende med et stilrent design, noe som gjør dem enkle å style etter enhver anledning. Dette er den ultimate jakken på kjølige og våte dager, takket være vevde kamre med dun. Se gjerne etter jakker med utgang til høretelefoner i lommene om du elsker å høre på musikk mens du er på farten. Sist, men ikke minst, så finner du også fleecejakker i utvalget vårt som gir deg god beskyttelse mot både vind og regn. Disse er spesielt praktiske å bruke på fjellturer om våren og på høsten, men de kommer uansett godt med for alle som liker å være ute. Materialet er svært elastisk, og du når enkelt treningsmålene dine uten at stoffet er til hindring for bevegelsene dine. Uansett hva du ser etter, finner du et stort utvalg av GORE-TEX® jakker for damer her hos oss.