alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Outdoor Damer

 
[726]

adidas Outdoor til damer

Med et så vakkert naturmangfold som vi har i Norge, skulle det bare mangle at nordmenn utvikler en sterk tilhørighet til naturen og tilbringer mye tid ute. Da været varierer mye fra årstid til årstid, er det imidlertid også nødvendig å være bevisst på hva slags utstyr man trenger for å holde seg god og komfortabel gjennom hele året. Ja, for du vet hva de sier: «Det finnes ikke dårlig vær – bare dårlige klær». Se om du finner det du trenger fra adidas Outdoor til damer.

adidas Outdoor til terrengløperen

Du finner en rekke klær, sko og tilbehør fra adidas Outdoor til damer for deg som trives ute blant elementene og løper ute i terrenget. Se for eksempel etter isolerende tights med fleece-paneler, eller terrengtilpassede løpetights med vindresistent front og ventilerende partier bak, slik at du holder på temperaturen foran, men lar huden puste og unngå svettelag bak. Vester og hybridjakker fra adidas Outdoor til damer egner seg også svært godt ute blant elementene, og med gode baselag kan du sette ut på langtur. Når det gjelder terrengløpesko, bør du se spesielt etter en robust yttersåle i gummi, slik at du er sikret optimalt grep når du løper i ulendt terreng og i våte forhold.

adidas Outdoor til naturentusiasten

«Ut på tur – aldri sur!». Hvis det uttrykket er beskrivende for deg, verdsetter du nok gode klær når du tar turen ut blant særnorsk natur for å nyte elementene. Med kvalitetssikrede og værtilpassede turklær kan du enkelt holde humøret oppe, selv under de våteste eller kaldeste forhold – og du finner nok mye å velge mellom i utvalget fra adidas Outdoor til damer. Se for eksempel etter utejakker og anorakker med isolering og vattering, eller dunjakker fylt med andedun og fjær og med vind- og vannavstøtende materialer. Du finner også en rekke terreng- og mountainbiking-sko med utmerket demping og grep, samt moderne terrengbukser med figursydd og løs silhuett – perfekt for den moderne turgåer.