alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

GORE-TEX®

 
[62]
1 / 2
Sideav 2

Gjør deg klar for nye eventyr med adidas GORE-TEX® på beina

Lette og slitesterke adidas GORE-TEX® sko holder vann og fuktighet ute, samtidig som de puster godt. Detaljer som overdel i mesh, syntetiske materialer og vanntett GORE-TEX®-fôr kjennetegner mange av modellene, slik at du kan løpe i vei i terrenget i full komfort. Løping og turgåing i terreng stiller helt andre krav til skoene enn for eksempel løping på asfalt. Det er viktig å alltid velge sko som er tilrettelagt for å takle nettopp det underlaget som du ønsker å løpe på. Vi har både løpesko og tursko i GORE-TEX® , utviklet spesielt for deg som elsker å komme deg ut i naturen. Se gjerne etter yttersåle i Continental™-gummi for å få godt grep på vått og sleipt underlag. Et godt grep er nemlig kritisk for å takle sleipe røtter og glatte knauser. Hvis du løper i krevende terreng, anbefaler vi å velge GORE-TEX® sko som har en kraftig tåhette for å beskytte tærne dine bedre.

Hvordan velge riktig GORE-TEX® terrengsko

Vi anbefaler først og fremst å sjekke passformen på skoen før du kjøper, og ta gjerne mål av beina dine. Det er viktig at skoen sitter godt på for at du skal kunne trene ute i terrenget. Videre må du avgjøre om du vil ha mellomhøye eller lave adidas GORE-TEX® sko. Mellomhøye gir bedre støtte og beskyttelse rundt ankelen, noe som kan være svært gunstig i ulendt terreng. Mellomhøye GORE-TEX® sko passer derfor bra til fjellturer. Mange terrengløpere foretrekker derimot lave løpesko som ofte er smidigere og veier mindre. Tenk også over underlaget. Vi anbefaler å bruke grove knotter om du skal løpe i løst underlag for å få bedre grep. Vær imidlertid obs på at grove knotter ikke gir like godt grep på fast underlag. Mange løpere velger derfor å ha flere par som de bytter på, alt etter hvilken rute de skal løpe.