alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ultraboost sko

 
[46]

adidas Ultraboost

Med adidas Ultraboost 21 får du den klassiske Ultraboost-følelsen kombinert med innovasjon og økt ytelse. Du sikres utmerket demping i møte med underlaget takket være hundrevis av Boost-kapsuler, som gir den støtten du trenger på intense intervalløkter så vel som lange turer på asfalt og i terreng.

Ultraboost med ultimate egenskaper

Gjør deg klar for lange løpeturer med adidas Ultraboost. Skoene har et stilfullt design, veier lite og har svært god passform. Nå kan du alltid ta med deg løpeskoene dine og være klar for nye økter, både i hverdagen og på ferie. Dette er løpesko som er designet for høy ytelse. Løpeskoene er utviklet ved hjelp av avansert teknologi og har en rekke gode egenskaper som kan forbedre løpsopplevelsen. adidas Primeknit er et godt eksempel på teknologi for løpesko som kan gi bedre bevegelse, takket være en støttende passform. Det øverste materialet på skoen omslutter dermed foten på millisekunder. Ultraboost gir deg svært god komfort fra det øyeblikket du tar dem på, og skoene er dessuten slitesterke med ekstra forsterkning der hvor du trenger det mest. Takket være den gode slitestyrken, kan du føle deg trygg på at skoene tåler flittig bruk.

Løpesko for deg med en aktiv livsstil

adidas Ultraboost 21 har et minimalistisk design og en elegant passform med en overdel som omfavner foten din. Dermed er skoene trendy og sørger for at du skiller deg ut fra mengden, samtidig som du kan legge kilometerne bak deg med komfort og stil. De forskjellige modellene er tilgjengelige med de ikoniske tre stripene, og den tidløse stilen sørger for at løpeskoene holder seg like aktuelle år etter år.