alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Ultraboost sko

 
[150]
1 / 4
Sideav 4

Ultraboost sko med ultimate egenskaper

Gjør deg klar for lange løpeturer med adidas Ultraboost. Skoene har et stilfullt design, veier lite og har svært god passform. Nå kan du alltid ta med deg løpeskoene dine og være klar for nye økter, både i hverdagen og på ferie. Dette er løpesko som er designet for høy ytelse. Løpeskoene er utviklet ved hjelp av avansert teknologi og har en rekke gode egenskaper som kan forbedre løpsopplevelsen. adidas Primeknit er et godt eksempel på teknologi for løpesko som kan gi bedre bevegelse, takket være en støttende passform. Det øverste materialet på skoen omslutter dermed foten på millisekunder. Du får svært god komfort fra det øyeblikket du tar dem på deg, samtidig som det er viktig å velge sko i riktig størrelse. Skoene er dessuten slitesterke med ekstra forsterkning der hvor du trenger det mest. Takket være den gode slitestyrken, kan du føle deg trygg på at skoene tåler flittig bruk.

Løpesko for deg med en aktiv livsstil

adidas Ultraboost har et minimalistisk design og en elegant passform med en overdel som omfavner foten din. Dermed er skoene trendy og sørger for at du skiller deg ut fra mengden, samtidig som du kan legge kilometerne bak deg med komfort og stil. De forskjellige modellene er tilgjengelige med ikoniske 3-Stripes, og et stort fargeutvalg sørger for at du finner en variant som passer for nettopp din smak. Ensfargede, nøytrale varianter gir ethvert antrekk et elegant, men sporty preg. Den tidløse stilen sørger for at løpeskoene holder seg like aktuelt år etter år. Ønsker du derimot at fottøyet skal bli et blikkfang, anbefales det å velge Ultraboost sko i kontrasterende farger. Uansett hvilken farge du velger, kan du få en ekstra boost mens du løper. Boost-sålen er nemlig utviklet for å gi løperne optimal energiretur for hvert eneste steg ved å komprimere og frigjøre energi.