alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite joggesko

 
[10]

Tidløse, elegante og klassiske hvite joggesko fra adidas

Det er ingen hemmelighet at trender kommer og går, men hvite sko er en trend som har dominert motebildet i lang tid. Dette ser ikke ut til å avta, og vi er derfor sikre på at hvite joggesko vil være like moteriktige og populære i mange år fremover. I adidas elsker vi hvite sko, uansett stil, passform eller design. De er klassiske, elegante og tidløse, og hos adidas finner du et bredt utvalg av ulike hvite joggesko for enhver anledning til både herre, dame og barn. Velg helhvite sko for en ren stil eller gå for en variant med fargerike detaljer dersom du ønsker å skille deg litt ut. Takket være ikoniske 3-Stripes og Trefoil-emblem vil du få en sporty og stilig look, uansett hvor du bruker skoene.

Slik vedlikeholder du hvite joggesko

Det er ingen tvil om at hvite treningssko har kommet for å bli, og alle som har et par vet også at det kan være vanskelig å holde dem hvite i lang tid. Derfor er det ekstra viktig å vite hvordan du kan ta vare på dem på best mulig måte. Et smart triks som mange ikke vet om, er at du faktisk kan bruke tannkrem og tannbørste for å rengjøre skoene. Tannkrem inneholder ingen sterke midler som kan skade skoene, og det er derfor både mildt og skånsomt. Du kan også bruke multispray. Disse inneholder som regel mye sterkere kjemikalier, så dette bør brukes med forsiktighet for å løse opp flekker som er vanskelige å fjerne på andre måter. Andre smarte tips er å bruke viskelær eller sminkefjerner som begge er gode og skånsomme metoder å rengjøre hvite joggesko på. Dersom skoene har hakk, riper eller andre skader, kan du faktisk også bruke hvit neglelakk for å dekke dem til.