alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko · Menn · Hvit

 
[813]
SAMBA CLASSIC HvitSAMBA CLASSIC Hvit

SAMBA CLASSIC

Futsal

Ta treningen videre med adidas hvite sko til herre

Enten du skal spille tennis, løpe dine daglige kilometer eller gå en tur i komfortable joggesko, så kan du finne et par i utvalget av adidas hvite sko til herre. Velger du skoene dine med omhu og finner det paret som passer best til aktiviteten din, så kan det bety mye for prestasjonen. Velger du såler med godt grep, mye demping og solid støtte, er du på vei mot perfeksjon. Finn deg noen fotballsko til myke baner eller lettvekts fotballsko til hardere baner. Til golf er det fint å ha sko som tilpasses til foten din og holder deg varm og tørr på våte golfdager med et godt grep om underlaget. Skal du på fjelltur eller tur i terrenget, er GORE-TEX® et valg som holder føttene dine tørre på regndager. Skal du ned bakken, har vi klassiske hvite snowboard-støvler som gir deg kontrollen over brettet.

Til mer enn trening 

Etter en hard treningsøkt er det avslappende å bare henge med venner i byen i et par adidas hvite joggesko av mykt lær og de ikoniske 3-Stripes som røper lojaliteten din til merket. De passer til jeans og til det meste av det du har i skapet. 

En nødvendig del av garderoben

Enten til fritid eller idrettsaktiviteter er et par adidas sko noe alle menn i alle aldre må ha. Det er en fin måte å fullføre stilen din på, og for å se bra ut er det viktig å velge skoene dine med omhu. Med denne bredden av hvite adidas sko til menn, vil du være sikker på å kunne finne designet og stilen som er rett for deg. adidas videreutvikler skoene hele tiden ved hjelp av innovativ teknologi og stilsikkert design, dermed blir kvaliteten noe du kan stole på at tar vare på føttene dine.