alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vindjakker for dame

 
[61]
CYBER MONDAY EXTRA 20% OFF
Størrelse
Størrelsesutvalg
Pris
kr345 - kr2 699
3452699
Tiro Winterized Vindjakke BeigeTiro Winterized Vindjakke Beige

Tiro Winterized Vindjakke

Damer Fotball

Unleash Confidence Woven Treningsoverdel HvitUnleash Confidence Woven Treningsoverdel Hvit

Unleash Confidence Woven Treningsoverdel

Damer Sportswear

Terrex Windweave Insulated Hettejakke GråTerrex Windweave Insulated Hettejakke Grå

Terrex Windweave Insulated Hettejakke

Damer TERREX

Half-Zip Woven Running Vindjakke GråHalf-Zip Woven Running Vindjakke Grå

Half-Zip Woven Running Vindjakke

Damer Løping

1 / 2
Sideav 2

Rålekre og sporty vindjakker for dame

En god vindjakke for dame er rett og slett et must når du bor i et så værhardt land som Norge. Disse jakkene holder deg god og varm, ettersom de holder kald trekk og vind borte fra huden. Du finner også vannavstøtende varianter, slik at jakken tåler en regnskur. Dermed er vekslende sol og regn ingen hindring. Jakkene er like fine på trening som på fritiden, særlig om du velger en fargerik modell med Trefoil-emblem, motiv og mønstre. Kanskje du ender opp med en lekker jakke med 3-Stripes på? Hvis du elsker å gå på fjellet, bør du i alle fall ha en funksjonell windbreaker for dame. Det kan bli ganske luftig oppe på fjelltoppene, selv om du blir god og varm på vei opp fjellsiden i steikende sol. Du slipper å fryse når du kan dra opp en liten og lett windbreaker fra sekken din!

Urban og edgy windbreaker for dame

Det beste med vindjakker for damer fra adidas er at de kan enkelt integreres i den øvrige garderoben din, og du kan bruke dem i hverdagen også. Det gjelder spesielt deg som digger en sporty stil. Du gir antrekket ditt et øyeblikkelig urbant preg ved å kombinere en windbreaker med for eksempel joggebukser, chunky sneakers og en caps. Du kan style jakken opp ved å bruke den med skjørt, klassiske sneakers med 3-Stripes og en tettsittende T-skjorte under.

Husk å vaske vindjakken din forsiktig

Du bør alltid sjekke vaskeanbefalingene nøye når du kjøper deg et nytt plagg. Enkelte jakker kan for eksempel ikke vaskes på mer enn 30 grader, samt tørketromles på lav varme. Det nye plagget ditt holder seg fint over lang tid så lenge du tar godt vare på det og følger anvisningene før du slenger den i maskinen.