alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte vindjakker

 
[24]

Vis stilen din i svarte vindjakker fra adidas

Vi vet alt om de vindfulle dagene her i landet. Og litt regn, sludd eller snø på toppen av det hele, kanskje? Det er ingen grunn til å legge igjen stilen hjemme. Svart passer med alt, og med svarte vindjakker fra adidas kan du fremheve stilen din med tekniske materialer og silhuetter som passer med hva som helst. Dette er lagdelingsplagg som passer helt ytterst i antrekket når det blåser opp. Skallet holder trekken ute, og modellene med mesh holder ventileringen i gang når du er i aktivitet. Mønstrene og brandingen er med, og viser hvor røttene dine er dypest – nemlig i sport og trening.

Hold i gang uansett hva været har å by på

Vi mener at alle dager er perfekte dager til sport og aktivitet, i alle fall når du har de rette plaggene som legger til rette for nettopp det. Svarte vindjakker fra adidas lages for å være med deg gjennom lange timer på fotballbanen, for å holde trekken unna når du har strammet lissene på løpeskoene, og for å holde deg komfortabel på sidelinjene når du venter på din tur på banen. En svart vindjakke er selvsagt med deg i hverdagen også, på vei til jobb eller skole, og med bevegelsesfrihet i snittet som er designet for at du kan røre deg, kan du slenge på deg sekken eller vesken og legge i vei uten bekymringer for hva som sies på værmeldingen.

Tekniske jakker for hverdagens utfordringer

Hverdag eller fest, pendling eller trening. De svarte vindjakkene fra adidas tar hånd om å stenge været ute, så du kan konsentrere deg om utfordringene som dagen legger foran deg. Med resirkulerte materialer i flere og flere modeller er samvittigheten like ren, og enkle pleieinstrukser som tar hensyn til aktive dager gjør at dette er plagg som du kan skylle av eller finne plass til sammen med resten av treningsplaggene i maskinen, så er de klare til neste stormkast.