alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på jakker

 
[329]
Marimekko x adidas løpejakke
Shiny Dunjakke
Marathon Translucent Jakke
Arsenal Tiro Anthem Jakke
Own the Run Jakke
Own the Run Colorblock Jakke
Primeblue SST Treningsjakke
Terrex Agravic Pro Trail Running regnjakke
Padded Hooded Puffer Jakke
Marimekko x adidas WND Jakke
Polar Fleece Storm Jakke
Tennis Rich Mnisi Woven jakke
Own the Run Colorblock Jakke
adidas Own The Run Soft Shell Jakke
adidas Sportphoria Packable AEROREADY Vindjakke
Treningsoverdel
SST Blocked Treningsjakke
Terrex Hike Bomber Dunjakke
FARM Rio Print Relaxed Lightweight Vindjakke
adidas Own The Run Soft Shell Jakke
adidas Own The Run Soft Shell Jakke
Oztradamus Vindjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsoverdel (store størrelser)
Outer Station Jakke (unisex)
Adicolor SST Treningsjakke
Adicolor Treningsoverdel
Core 18 jakke
adidas SPRT Collection Treningsoverdel
Adicolor Elongated Dunjakke
Arsenal Tiro 21 Anthem Jakke
Terrex 3-Layer Zupahike Regnjakke
Condivo 20 Presentasjonsjakke
Frosty Winter Jakke
Core 18 regnjakke
Blue Version Arkive Regnjakke
Terrex Agravic Graphic 2.5 Layer Regnjakke
Primegreen COLD.RDY Full-Zip Jakke
adidas SPRT Collection Treningsoverdel
Adizero Marathon Jakke
Run Icons 3-Stripes Hooded Running Vindjakke
R.Y.V. Vindjakke
Tiro Treningsjakke
Marathon Translucent Jakke
1 / 7
Sideav 7

Klar for alt av vær, salg på jakker til en aktiv hverdag

Nyt av rabatterte priser på topp kvalitet innen jakker her i adidas outlet på jakker for både ham og henne. Her finner du en god deal på en jakke som passer deg og din aktive hverdag, her venter det topp kvalitet på tilbud. Finn ly mot regn med en jakke som har de rette løsninger for å holde regn og vind ute, samtidig som smarte materialvalg gjør at den er lett å pakke sammen og ta med, og med et snitt som gir full bevegelsesfrihet. De samme smarte løsningene i snitt og toppkvaliteten finner du også i en rekke ulike jakker som er ment å holde kulden ute. I salg på jakker finner du riktig plagg for deg og din sporty stil. For hverdag, eller etter trening, vil du her i vårt outlet på jakker finne passende klær for dine omgivelser. Fra en lett jakke til å holde ute vind på stranda, til en dunforet jakke for hytteturen. Alt med adidas' ikoniske kvalitet som vist av 3-Stripes og Trefoil som pryder designet. Design som er tidløse og moderne og vil passe perfekt inn i en sporty persons garderobe.

Dine standarder, våre tilbud i outlet på jakker

Ikke la deg holdes nede av andres standarder, i stedet gå for det som passer deg og din stil med selvtillit og respekt for kvalitet. I salg på jakker finner du utvalget av ikke bare ly og skjul for vær og vind, men også moderne sporty snitt og design som gjør jakkene på outlet like gode til en sporty hverdag på byen som til bruk etter trening. Med adidas' ikoniske merker, velkjente kvalitet og ypperlige design er dette tøy som viser frem din sporty side og lar deg stå klar for enhver utfordring. Eller bare holde deg varm og god på tur i parken. Det er opp til deg.