alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Langermede T-skjorter

 
[136]
1 / 3
Sideav 3

Røffe og stilfulle langermede T-skjorter til sport og fritid

Gjør treningsgarderoben komplett med stilfulle og sporty langermede T-skjorter fra adidas. Vi har skjorter med lange ermer som passer både til trening og på fritiden, særlig om du elsker en urban og edgy look. Du kan for eksempel finne t-skjorter med lange ermer som prydes med Trefoil-emblem og ikoniske 3-Stripes som sklir uanstrengt inn i garderoben til alle som elsker gatemote. Ikke minst finner du treningsoverdeler som prydes med emblemet til ulike fotballag. Disse passer bra for deg som vil støtte favorittlaget ditt, samtidig som du skaffer deg behagelige og kule treningsklær. Disse plaggene er allsidige nok til at du kan bruke dem til hverdags også, særlig om du skal heie fotballaget ditt frem til seier fra tribunen.

Avanserte klær til trening: T-skjorter (med lange ermer) som puster

Du finner også funksjonelle og tekniske t-skjorter blant utvalget som passer perfekt til deg som stiller høye krav til treningsgarderoben. Disse lages i fukttransporterende og pustende materialer som holder deg tørr og bekvem, selv under tøffe økter. Langermede t-skjorter passer godt til utendørstrening på kjølige dager. Stoffet er varmt nok til at du ikke fryser på armene, samtidig som ventilerende egenskaper gjør at du ikke blir altfor klam og våt av svette. Hvis du for eksempel skal ut og jogge en sen høstkveld, kan du bruke langermede t-skjorter under en vindtett jakke. Kombiner gjerne med en løpetights med stilige refleksdetaljer for god synlighet, og hold ørene varme med en ultratynn lue som er utviklet for utetrening.

Luktmotstandige skjorter med lange ermer

Velg gjerne en modell med luktmotstandige egenskaper til de aller tøffeste øktene dine. Da slipper du at vond svettelukt setter seg i materialet, slik at du kan føle deg frisk og fin på hver eneste trening. Hvis du skal trene mye ute i solen, anbefaler vi at du velger en variant med UV-beskyttelse for å være sikker på at du ikke blir solbrent.