alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Langermet

 
[411]
1 / 9
Sideav 9

Komfort på trening og fritid i langermede treningstopper

Enten du gjør deg klar for trening eller du bare skal møte venner, så passer det med en langermet adidas topp. I alt fra kule fotballtrøyer til lette treningstopper er du sikret en sporty adidas stil til det du skal. Når du har tenkt til å ta i så svetten siler, kan du trygt ta på deg en langermet treningstopp og vite at den holder svetten borte slik at du kan fokusere på teknikk og på å yte ditt aller beste.

Komfort i detaljene

Komforten ligger helt klart i valget av materialer. T-skjorter og trøyer i myke, pustende tekstiler er bare begynnelsen. De er også nærmest sømløse eller med nærmest usynlige sømmer for at du skal slippe å føle overgangene. Komforten ligger i flere detaljer som høy eller lav hals med eller uten glidelås. Noen er kroppsnære topper, mens andre er løsere i stilen. Noen har en god lengde, andre er kortere. Flere av ermene har hull til tommelen din for at du skal kunne dra ermet ned og holde det der. En behagelig detalj uansett om det er kaldt eller ikke.

Lag på lag

Enten du spiller golf eller du liker å løpe uansett vær og vind, så kan du også finne topper som er perfekte for å kle seg lag på lag. Se etter trøyer merket COLD.RDY for dette. Det er langermede trøyer som gjør deg klar for både kulde og fuktighet, og som kan brukes under en polo eller andre gensere når det er kjølig ute. Disse trøyene er såpass behagelige på at du raskt kan finne på å ha den under når du skal på tur eller bruke dagen ute overalt. Kanskje hele tiden. Fordelen med de fleste treningstoppene er den bevegelsesfriheten du får i dem. Flere har en stretch i materialet som gjør at du fritt kan strekke, bøye og trene akkurat som du vil.