alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fotballskjorter til herre

 
[96]
FC Bayern Tiro T-skjorte BlåFC Bayern Tiro T-skjorte Blå

FC Bayern Tiro T-skjorte

Menn Fotball

Studio Tech Techfit Seamless Short Sleeve T-skjorte BeigeStudio Tech Techfit Seamless Short Sleeve T-skjorte Beige

Studio Tech Techfit Seamless Short Sleeve T-skjorte

Menn Yoga

1 / 2
Sideav 2

TRE TYPER FOTBALLTRØYER DU TRENGER

Du ser kamper, du spiller kamper – og du trener for å prestere bedre. Lidenskapen din for fotball krever at du har flere fotballtrøyer å velge mellom. Hva sier du til å vise lojalitet til favorittlaget med en replika av kamptrøyene deres eller en høyprestasjonstrøye for bevegelsesfrihet? Finn ut hvilke trøyer klesskapet ditt lengter etter.
Trøyer til trening
Hold temperaturen nede på varme dager med climalite®-stoff, som transporterer fukt og svette. Du kan også holde underkroppen kjølig med fotballshorts med samme pustende materiale som trøyene har. Slik holder du enkelt på energien og fokuset på ballen.
Trøyer til kampstart
Motstanderen blunker – og du er borte. Dominer rivalens banehalvdel på kamp med fotballtrøyer med climacool®-teknologi som gir komfortabel temperatur og strategisk plasserte mesh-detaljer fra kroppen, så du kan fokusere på nye måter å erobre kampen på.
Fotballskjorter som viser laglojalitet
Uansett om favorittlaget spiller i La Liga, Premier League eller MLS, kan du feire seire i replika av kampskjortene. Fan-favoritter fra Manchester United og Chelsea til Real Madrid og Juventus gjør seieren så mye større. Du kan også finne matchende treningsbukser, jakker, windbreakers og skjerf for maksimalt tilhengerutbytte.