alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Korte ermer · T-Skjorter · Menn

 
[586]
1 / 13

Klassiske og ikoniske kortermede skjorter til menn

Vi har et fantastisk utvalg av kortermede skjorter til menn. Enten du foretrekker den klassiske adidas-logoen på en hvit bakgrunn eller ønsker noe langt mer fargerikt vil du finne hva du trenger hos oss. Vår legendariske Trefoil-serie kan by på kule og spennende grafiske motiver i en rekke forskjellige farger. Laget i vår mest komfortable bomull er Trefoil et godt valg for alle som ser etter klassiske t-skjorter med karakter og særpreg. For de som setter pris på et mer retroinspirert snitt, vil adicolor 3D Trefoil 3-Stripes være et ypperlig valg. Her får du klassiske og rene adidas-detaljer slik som de 3-Stripes som går fra skuldrene og ned til albuen. Og ikke minst den samme, behagelige bomullskvaliteten som adidas har blitt kjent for. For de som foretrekker tekniske materialer til trening eller fritid, så vil produktserien All Set være perfekt. Her får du en rekke forskjellige kortermede skjorter for herre til løping og utendørsaktiviteter. Dette er produktserien for deg som verdsetter tekniske plagg av høy kvalitet og som absorberer svette og fuktighet på en effektiv måte gjennom vår AEROREADY-teknologi.

Fordeler ved våre skjorter med korte ermer for menn

Det klassiske snittet og den rike historien til adidas gjør at kortermede skjorter alltid vil være et plagg å ha hengende i skapet. Enten du er på utkikk etter et plagg som ser bra ut med jeans og sneakers eller du trenger noe som vil fungere med en blazer, så fungerer kortermede skjorter utmerket. Dette er plagg som beholder sin passform over tid og som har en tidløs appell. Vi anbefaler at bomullsskjorter vaskes på 30 grader og kun tørketromles på lav varme. Videre anbefaler vi ikke tøymykner eller blekemiddel ettersom det kan påvirke fargene eller selve stoffet. Samme råd gjelder også for våre t-skjorter i polyester slik som All Set-serien.