alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Kortermede skjorter

 
[1639]

Det kuleste innen kortermede skjorter fra adidas

Det er ingen tvil om at kortermede skjorter er noe av det viktigste vi har i garderoben vår. Vi bruker t-skjorter på trening, til hverdags og på fest, uansett hvilken årstid det er. Nettopp derfor er det viktig å ha et godt utvalg av både kortermede og langermede t-skjorter i garderoben, slik at det er lett å variere med hensyn til bruksformål. Trøyer med korte ermer er nærmest uunnværlige for alle som elsker å holde seg aktive. Mange treningssentre har dessuten krav om at du ikke bruker ermeløse t-skjorter på trening grunnet hygiene. T-skjorter med korte ermer holder deg avkjølt når det er varmt i været. Treningstrøyer lages av pustende og fukttransporterende teknologi som for eksempel AEROREADY, og det gjør at du kan føle deg vel under økten. Skjortene fås med ulik passform, og du kan velge mellom alt fra løse og lette trøyer til treningsoverdeler med kompresjon. Sistnevnte føles omtrent som om du har et ekstra lag med hud på deg.

T-skjorter med korte ermer til hverdagsbruk

Til hverdags bruker vi kortermede skjorter alene på varme dager og under en genser eller jakke på kjøligere dager. Du finner derfor stilfulle modeller blant utvalget vårt som er beregnet for trendy hverdagsbruk. Disse er tilgjengelige med 3-Stripes, Trefoil-emblem og kule motiv, og de passer bra for deg som elsker en urban og sporty stil. Du finner også klassiske, ensfargede modeller i kolleksjonene som kan styles til de aller fleste anledninger. Ta for eksempel den klassiske svarte t-skjorten. På fest kan menn bruke den under en åpen skjorte med tettsittende jeans, mens kvinner skaper fort en autentisk og kul look ved å stappe den ned i et skjørt. Til hverdags ser t-skjorten like stilfull ut sammen med joggebukser, treningstights og leggings. Du kan derfor bruke det samme plagget til mange ulike anledninger ved å kun variere tilbehøret.