alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Polos

 
[163]
1 / 4
Sideav 4

Klassiske og tidløse polos til alle anledninger

Polo skjorter er uten tvil en av de mest populære skjortetypene, samt et av de mest klassiske plaggene som vi har i garderoben. Historien bak designet av disse skjortene kan spores tilbake til England for over 100 år siden. Det var opprinnelig et klesplagg som ble brukt av sosieteten på tennisbanen, hvor det var krav til pene og praktiske antrekk for både kamp og trening. I dag finner du poloskjorter i de fleste motehus, og adidas har en rekke ulike varianter som er både retro, casual og lette å style. Med disse stilige plaggene kan du kle deg smart, og du kan samtidig velge mellom en mengde farger, former og design. Det som kjennetegner dem alle er et relativt likt snitt, lik krage og knapper øverst. Det tidløse og klassiske designet gjør at de passer like godt til hverdags som til selskapelige begivenheter, og polo skjorter hører hjemme i garderoben til enhver motebevisst kvinne og mann.

Kle deg i stil året rundt

Hos adidas finner du et bredt utvalg av ulike polo skjorter for både dame og herre. Velg blant en rekke stilige farger, enten du foretrekker klassiske sorte eller hvite modeller eller hvis du ønsker en sprekere variant i oransje, rødt eller blått. Her finner du sporty varianter som er perfekt til sofistikert sport som golf og tennis, hverdagslige skjorter til hverdagsbruk og mer pyntede varianter til festlige anledninger. Vi anbefaler alle å ha et utvalg av ulike polo skjorter i garderoben, slik at du alltid har noe for enhver anledning. Elastiske materialer gir deg gjennomslag og fleksibilitet uten hindringer, mens pustende materialer lar luften strømme gjennom slik at du holder på den friske følelsen. Kombiner polo skjorten med jeans, chinos, skjørt eller shorts. Kun fantasien setter grenser for antrekket ditt, og du kan mikse og matche for å finne stilen som passer perfekt for deg.