alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketball Vesker

 
[3]
adidas basketballbager gir stilen, designet og den sikkerheten du trenger for en treningsbag. Med romslige rom, glidelåser for sikkerhet og enkle bærestropper og håndtak er du alltid klar til å være på farten.

En praktisk basketballbag med den ikoniske logoen

Når du er på farten med basketball og alt det utstyret som kommer med, blir det lett komplisert å organisere alt. Hos adidas vil du finne sekker, vesker og basketballbager med utvendige lommer for telefon, lommebok og nøkler. Med sine innvendige rom i ventilert mesh kan du skille svette sko og klær fra de rene. Bagene er laget i sterke materialer og tåler derfor all slags vær og er hardføre mot den røffe hverdagsbruken. Sekker med polstrede skulderstropper gir komfort og en følelse av redusert vekt. Med praktiske håndtak for enkel transportering er adidas basketballbager lette å fare med. Du vil finne bager med valgfrie skulderstropper som kan kobles til for komfortabel frakt for lengre avstander.

Praktiske adidas basketballvesker som passer deg og din hverdag

Basketballspillere trenger en rekke utstyr til trening og kamp. Ting som sko, t-skjorter, sokker og selvfølgelig basketballen, er viktige elementer som alltid må med. En basketballbag er laget spesielt til dette formålet og gjør den til en basketballspillers ideelle følgesvenn. En adidas basketballvesker er en perfekt idrettsartikkel for oppbevaring og transport av alt som er av basketballutstyr. Praktiske adidas vesker beskytter innholdet samtidig som du holder utstyret i orden og alltid er klar for en runde på banen.

Slitesterke sekker, vesker og bager

Behandle utstyret ditt med den respekten det fortjener med en sportsbag dedikert for hverdagsreiser til og fra banen. Skaff deg en adidas basketballbag med plass til alt du trenger av vannflasker, proteinbarer og mye mer. Svette sko og klær samt smuler kan produsere vond lukt som kan spre seg til andre ting i vesken. Unngå bakterieoverføring ved å vaske bagen din i ny og ne. Polyester er et stoff som kan lett rengjøres med en fuktig klut. Rengjøring fører til at du kan forlenge levetiden til din favorittsekk. Skaff deg en adidas basketballbag som gjør frakt av basketballutstyr og klær så mye enklere.