alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketballcapser

 
[2]
Revolusjoner på banen og snu hoder på vei dit. Med tøffe adidas basketballcapser vil du skille deg positivt ut. Med buet brem og pustende materiale beskytter capsen også hodet mot sol og varme.

adidas basketballcaps gir deg mer enn solbeskyttelse

Spesialdesignede basketballcapser gir deg optimal beskyttelse under alle årstider og de utfyller stilen din med sitt pålitelige og funksjonelle design. Spenner og borrelåser gjør at basketballcapsene tilpasses alle hoder og gir den perfekte passformen. Det luftige hodeplagget, bremmen og UV-faktoren skjermer og beskytter deg mot solstrålene, mens det indre vatterte svettebåndet transporterer bort svette fra øynene.

adidascapser til hverdags og sport

Alle hoder kan bære en stilig og praktisk adidascaps. Det tettsittende hodeplagget er behagelig å ha på mens du spiller, og den buede bremmen beskytter ansiktet og øynene mot sol og støv. Fra en nyanse i klassisk stil som holder solen ute av øynene til fukttransporterende stoff som holder deg tørr i regnet. Uansett hvor intens treningen din er, er disse capsene laget for å gi deg det fulle beskyttelsesnivået du trenger. Produsert med garantert kvalitet og i en rekke tøffe farger og mønstre, ber basketballcapsen bare om å bli brukt. I en kamp med venner vil du kunne beholde god sikt og skjerme øynene dine mot sollyset. Med disse moteriktige basketballcapsene kan du fullføre en stilig look både på banen og på gaten.

Et topp hodeplagg som varer lenge

adidas er en pioner innen sport, men har også etablert store verdier innen urban mote. En caps gjør det veldig enkelt å sette sammen et kult moteantrekk, samtidig som den utruster deg til trening. En caps som brukes ofte, enten på eller utenfor banen, kan lett bli flekkete og skitten. Regelmessig børsting av capsen har stor innvirkning på utseendet. Klarer du å holde den støvfri trenger du ikke vaske den så ofte. Rengjøring vil ikke bare få den til å se renere ut, men vil også forlenge levetiden. Legg den på en spesiell hatteholder og den vil holde på formen.