alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Hansker · Damer

 
[40]
Predator Edge Fingersave Pro Hansker
X Speedportal Pro Hansker
X Speedportal League Hansker
Predator Edge Pro Hansker
Løpehansker
Predator Edge League Hansker
Predator Edge Training Hansker
Fieldplayer Hansker
Arsenal Fieldplayer Hansker
Terrex AEROREADY Hansker
Terrex GORE-TEX INFINIUM Hansker
Predator Edge Match Hansker
Manchester United Hansker
Juventus Hansker
Tiro Pro Goalkeeper Hansker
TR WRIST GLOVE
Performance Hansker
FC Bayern Hansker
Arsenal Hansker
Tiro Hansker
Condivo AEROREADY Hansker
Tiro Club Goalkeeper Hansker
FC Bayern Fieldplayer Hansker
Juventus Fieldplayer Hansker
AEROREADY Hansker
3-Stripes Conductive Hansker
Predator Competition Hansker
Predator Pro Hansker
Ultimate Leather Hanske
Treningshansker
Performance Hansker
Tiro Club Goalkeeper Hansker
X Speedportal Treningshansker
Predator 20 Competition Hansker
Arsenal Hansker

Damehansker for alle slags aktiviteter 

Vi har produktet du trenger og leter etter, enten det er et par hansker du vil hive på deg for en luftetur, eller hansker som er designet for din favorittsport. Våre hansker kommer i utallige farger og fargekombinasjoner, forskjellige størrelser, stoffer og snitt. I vårt sortiment finner du blant annet en mengde målvakthansker, boksehansker, løpehansker og treningshansker. Enkelte av våre damehansker passer bedre til vinteren da de har teknologier som holder deg varm, mens andre passer bedre til høsten og våren, da de oftere er litt luftigere og lettere. Vi har en mengde keeperhansker og treningshansker for økt ytelse under økten din. For kvinner som ønsker godt grep og ballkontroll, har vi målvakthansker som ofte er spesifikt designet med elastisk stoff rundt håndleddet, slik at du får en behagelig passform og god støtte. Mange av våre treningshansker er blant annet laget av mesh og har mange luftehull for god ventilering på plasser du trenger det mest. Med et par treningshansker kan du stole på at hendene ikke vil gli på sykkelrattet, barbellen eller romaskinen. 

Funksjonelle damehansker for maksimal komfort og ytelse

Mange av våre hansker har håndflater som er vattert for solide og behagelig grep. Dersom du ofte har behov for å sjekke telefonen, har vi også hansker med ledende fingertupper, slik at du slipper å ta dem av deg for å svare på en e-post eller samtale. Vi har også hansker som tar i bruk teknologier som AEROREADY og COLD.RDY. Teknologien AEROREADY sørger for at hanskene er fuktabsorberende, slik at du kan yte maksimalt på dine treninger uten svette hender. COLD.RDY er derimot en teknologi som isolerer mot vinterværet og som transporterer fukt, slik at hendene alltid er tørre og klare for å gripe tak i barbels med enda tyngre vekt. Våre hansker vedlikeholdes best dersom de vaskes skånsomt, enten med en våt klut eller med et mildt vaskemiddel. Bla deg gjennom vårt utvalg for å finne de perfekte hanskene til deg!