alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Hansker · Damer

 
[58]
1 / 2
Sideav 2

Damehansker for alle slags aktiviteter 

Vi har produktet du trenger og leter etter, enten det er et par hansker du vil hive på deg for en luftetur, eller hansker som er designet for din favorittsport. Våre hansker kommer i utallige farger og fargekombinasjoner, forskjellige størrelser, stoffer og snitt. I vårt sortiment finner du blant annet en mengde målvakthansker, boksehansker, løpehansker og treningshansker. Enkelte av våre damehansker passer bedre til vinteren da de har teknologier som holder deg varm, mens andre passer bedre til høsten og våren, da de oftere er litt luftigere og lettere. Vi har en mengde keeperhansker og treningshansker for økt ytelse under økten din. For kvinner som ønsker godt grep og ballkontroll, har vi målvakthansker som ofte er spesifikt designet med elastisk stoff rundt håndleddet, slik at du får en behagelig passform og god støtte. Mange av våre treningshansker er blant annet laget av mesh og har mange luftehull for god ventilering på plasser du trenger det mest. Med et par treningshansker kan du stole på at hendene ikke vil gli på sykkelrattet, barbellen eller romaskinen. 

Funksjonelle damehansker for maksimal komfort og ytelse

Mange av våre hansker har håndflater som er vattert for solide og behagelig grep. Dersom du ofte har behov for å sjekke telefonen, har vi også hansker med ledende fingertupper, slik at du slipper å ta dem av deg for å svare på en e-post eller samtale. Vi har også hansker som tar i bruk teknologier som AEROREADY og COLD.RDY. Teknologien AEROREADY sørger for at hanskene er fuktabsorberende, slik at du kan yte maksimalt på dine treninger uten svette hender. COLD.RDY er derimot en teknologi som isolerer mot vinterværet og som transporterer fukt, slik at hendene alltid er tørre og klare for å gripe tak i barbels med enda tyngre vekt. Våre hansker vedlikeholdes best dersom de vaskes skånsomt, enten med en våt klut eller med et mildt vaskemiddel. Bla deg gjennom vårt utvalg for å finne de perfekte hanskene til deg!