alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
adidas

Streetwear

 
[58]
1 / 2
Sideav 2

adidas gatemote til hverdags

Leter du etter stilige, sporty og komfortable klær som passer inn i gatebildet, er det vanskelig å slå adidas. Enten du vil slappe av hjemme eller du tar turen ut, vil du finne noe som passer. Finn deg en favoritt i utvalget av lune collegegensere, luftige shortser, komfortable treningsbukser og behagelige t-skjorter, alle passer inn dagens gatemote på en sporty måte.

Gatemote med stil

En sporty atlet viser ikke bare ferdighetene på banen, men lever også livsstilen helt ut. Derfor passer alt fra adidas like godt i gatebildet som det passer på idrettsbanen. I lekre farger med 3-Stripes eller Trefoil-logo kan du kombinere topper og bukser. Enten du skal spille ball med vennene dine i hagen, suse rundt på skateboard eller sparkesykkel i parken, eller bare henge, kan du lett finne noe. En del av gatemoten har alltid vært autentiske fotballdrakter som viser hvem du heier på, og er du en ekte fotballsupporter, kan det være måten å vise frem lojaliteten din på.

Forsterk selvtilliten din

Fordi adidas lager treningsklær til profesjonelle, kan du også dra fordeler fra akkurat de samme teknologiene som er med for å styrke. Det er ikke mye som kan slå fuktkontrollen og ventilasjonen som flere av idrettsklærne har. Sammen med UV-beskyttelse og en god passform, sitter alt som det skal. Trener du i adidas treningsklær, vil du raskt kjenne den komfortable følelsen som dette gir deg, og etter hvert kommer den gode selvtilliten sammen med formen. Ta med deg dette ut i gatebildet når du skal henge i parken med venner i gatemote fra adidas. Du vet at verden er din når du kan balansere mellom riktig mengde trening og avslapning. Finn noen favoritter i gatemoten fra adidas og hent tilbake energien etter trening, i en hyggelig ettermiddag sammen med venner.