alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skateboardklær

 
[46]

KLÆR TIL SKATEBOARDING

Match skateboard-skillsene med street-smart bekledning. Riktig teknologi bidrar til at du optimaliserer skate-teknikkene i klær med stretch og som holder temperaturen komfortabel over rampen eller mens du tar en backside-flip. Sett din egen standard for rå stil på gata, i parken og ellers.

Vis skills i skateboard-klær

climalite® – Med climalite® har du forbedret ventilasjon og økt regulering av kroppstemperatur gjennom transportering av svette fra huden til utsiden av plagget, hvor det kan dampe bort raskere. Så uansett om du trikser ute på sene sommerkvelder eller kalde vinternetter, har du komforten du trenger med climalite®.

Vannbestandig – Den tekniske stoffbehandlingen medfører en slitesterk og vannbestandig finish på skate-jakker og –bukser, og klærne er skapt for å tåle regn og andre tøffe elementer. Slik holder du deg tørr uavhengig av om det er vind, regn eller snø mens du skater av gårde.

Komprimerbare – Skate-jakkene er designet for deg på farten, og den komprimerbare utformingen innebærer at du kan pakke den inn i lommen på jakken for å redusere plassbehovet samt for enkelhetens skyld. Denne teknologien gjør at jakken er enkelt tilgjengelig gjennom hele dagen – uten at den tar opp for mye plass når du ikke er på brettet.

Stretch – Mobilitet er avgjørende for skatere. Derfor har stretch-teknologi blitt implementert for sweatshirts, hettegensere, t-skjorter og bukser – foretrukket av blant andre adidas Skateboardings Daewon Song, Na-Kel Smith og Blondey McCoy. Disse klærne består av fleksible materialer som kombinerer grenseløs bevegelighet og komfort til heldagsbruk på skateboardet.

Bestandig mot vindavkjøling – Teknologiinspirerte, lette materialer er benyttet for Windbreaker-jakker, som yter godt i kulde og lett regn. Jakkene er enkle å pakke for lange turer på brettet, og du holder deg komfortabel og beskyttet fra vinden mens du utforsker elementene.