alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skateboarding · Sko · Damer

 
[63]
Samba ADV Sko SvartSamba ADV Sko Svart

Samba ADV Sko

Originals

Busenitz Sko GrønnBusenitz Sko Grønn

Busenitz Sko

Originals

Pro Shell ADV HvitPro Shell ADV Hvit

Pro Shell ADV

Originals

Puig Sko SvartPuig Sko Svart

Puig Sko

Originals

Nora Sko HvitNora Sko Hvit

Nora Sko

Originals

1 / 2
Sideav 2

Skatesko til damer

Frihetsfølelsen som oppstår i det du hopper opp på brettet og suser av gårde ned veien, er uimotståelig for skatere over hele verden. Uansett hvilket nivå du er på, er skateboarding en aktivitet og en kultur som samler og oppfordrer til utforsking av verden og egne fysiske grenser. Og hvis du driver med skateboarding, vet du at gode skatesko kan utgjøre en stor forskjell på resultater og på hvordan du føler deg. Med optimaliserte skatesko til damer får du økt grep og brettfølelse, og en god yttersåle absorberer støt, slik at du kan ta sjanser på brettet.

Slik velger du skatesko til damer fra adidas

Ute etter gode skatesko til konkurranser eller skateboarding – eller bare en stilig skatesko til hverdagsbruk? adidas har et stort utvalg skatesko til damer med utmerket støtte i hælen, såler som absorberer støt, og som tåler godt med motstand under en skateøkt. Se for eksempel etter stilige skatesko til damer med tydelige vink til 80-tallets hip hop-kultur, som adidas Campus-modellene, og Bounce-støtdemping som sikrer økt komfort og fleksibilitet enten du skater eller kaféhopper. Velg skatesko til damer med Geofit-konstruksjon for en anatomisk riktig og komfortabel passform.

Lave, mellomhøye og høye varianter av skatesko til damer

Du finner lave, mellomhøye og høye varianter samt slip on-varianter av skatesko til damer, slik at du kan velge og vrake i skatesko som passer ditt bruk. Lave skatesko er best for deg som ønsker mest mulig bevegelsesfrihet i ankelen, men mellomhøye og høye skatesko sikrer bedre støtte i og demping og beskyttelse for ankelen. Hi Top-sko kan i tillegg bidra til å absorbere støt under skating – en form for beskyttelse du ikke får med lave skatesko til damer.

Såler i vulkanisert gummi og slitesterke overdeler

Velg om du ønsker å gå for såler i vulkanisert gummi eller ikke. Fordelen med vulkaniserte såler er at de gir økt brettfølelse og bevegelsesfrihet, samtidig som de gjerne oppleves som mer fleksible. Alternative gummisåler er stivere og gir gjerne mer støtte i hælen og absorberer ofte støt bedre. Se også etter skatesko til damer med overdel i semsket skinn, kanvas eller perforert skinn.