alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på adidas Originals til menn

 
[415]
Nora Sko HvitNora Sko Hvit

Nora Sko

Originals

TEE-CREW SvartTEE-CREW Svart

TEE-CREW

Menn Originals

NMD_R1 V2 Sko HvitNMD_R1 V2 Sko Hvit

NMD_R1 V2 Sko

Originals

1 / 9
Sideav 9

Salg på adidas Originals til menn, tør å være deg selv

Originals er noen av våre mest ikoniske plagg enten du liker sko, shorts, jakker eller annet. Originals reflekterer det sportslige DNA-et som har preget adidas og representerer en sportslig og avslappet holdning til livet og mote. Enten du liker rene linjer, kule blomstrede mønstre eller superfete sneakers i en mengde varianter vil utvalget gjennom salg på adidas Originals til menn passe til de aller fleste. Hva med en stilig vindjakke i sort med den klassiske 3-Stripes designen på ermene og en enkel adidas-logo på baksiden? Konstruert i enkeltvevet polyester og med en praktisk hette er dette et godt valg for alle som trenger et sporty alternativ til trening og fritid. De praktiske lommene og detaljer slik som justerbare mansjetter og kanter sikrer en kul silhuett som passer inn overalt på denne jakken som du finner gjennom vårt salg på adidas Originals til menn.

Mer enn kult design gjennom vårt outlet på adidas Originals til menn

Ikke nok med at våre Originals-modeller kan by på kult design og stilrene plagg, de har også tekniske egenskaper som gjør de supert til trening og aktivitet. Et godt eksempel er våre boblevester som ser like freshe ut på gåtur i byen som de er til arbeid i hagen eller som et varmende plagg til trening når temperaturen kryper nedover. Utformet med en hel glidelås med ståkrage og konstruert ved hjelp av et skall i enkeltvevet nylon er dette et sikkert valg selv når det blåser gjennom vårt outlet på adidas Originals til menn. Fyllet som består av 80 % andedun og 20 % fjær hjelper deg med å holde varmen, samtidig som at glidelåslommer foran gir deg en masse plass til lagring av gjenstander som nøkler og mobil. Den normale passformen gjør også sitt til at du enkelt kan få plass til en treningsjakke eller vindjakke under ved behov.