alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite jakker til herre

 
[23]

Hvite jakker til herre for klassiske og sportslige uttrykk 

Det er lite som slår en fresh, hvit jakke i garderoben. Enten du ønsker å si hei til våren, feire det første snøfallet, eller bare ønsker deg et allsidig plagg som går til alt, kan du være sikker på at du finner den hvite jakka du har sett for deg i vårt sortiment. En hvit jakke til herre vitner om stilsans, både for deg som vandrer rundt i urbane strøk, og for deg som bor mer landlig til. En hvit jakke er et svært allsidig plagg som matcher de andre fargesprakende eller stilrene plaggene i garderoben din. En hvit jakke uttrykker både en klassisk og en sportslig stil. 

Hvite jakker til menn med detaljer 

Vi har jakker med forskjellige hvitnyanser, med fargeblokker og med adidas sine velkjente 3-Stripes i forskjellige farger. Vi har også hvite jakker med mønstre og prints, og er du fotballfan, kan du også finne en og annen hvit jakke til herre med emblemet til favorittlaget ditt på. Blar du deg gjennom utvalget vårt, vil du finne hvite jakker til menn i forskjellige lengder og passformer, som er designet med tanke på ytterste komfort, enten du skal på julemarked i -20 grader, spille fotball med venner om sommeren, ut å løpe, teste brettet eller trenger et plagg som er digg å ha på seg på hjemveien etter trening. 

Hvite jakker til herrer med teknologi som passer enhver aktivitet 

Er du ute etter en hvit jakke til herre med spesifikasjoner som passer din idrett eller aktivitet? Da trenger du ikke se langt. I utvalget vårt finner du hvite jakker til menn som passer enhver sesong og sport. Hos oss finner du blant annet isolerende dunjakker perfekte for en gåtur i byen, jakker med WIND.RDY-teknologi som tar deg gjennom de verste høststormene og hvite treningsoverdeler til herre som holder kroppen behagelig og tørr gjennom harde treninger om sommeren.