alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Korte ermer · T-Skjorter · Hvit

 
[188]
1 / 4
Sideav 4

Den klassiske hvite korterma skjorta, et ikon som holder seg – og deg på topp

Om det er for sport eller livsstil, om du velger en for stilen eller den komforten du får, en hvit kortermet skjorte hører alltid hjemme i garderoben. Lite er så tøft som den klassiske looken du får med en hvit t-skjorte fra adidas, med sine korte ermer, og prydet av adidas-logoen, med Trefoil eller 3-Stripes. Vi har oppdatert vår kolleksjon av hvite skjorter med korte ermer, så du får en hvit skjorte som passer inn. Være seg sporty design eller avslappet streetstyle, finner du her genuin adidas kvalitet, med de rette linjer, og klassiske logo.

Gode løsninger, topp kvalitet – en kortermet skjorte i hvitt til ditt behov

Blant våre hvite kortermete skjorter finner du en rekke stofftyper å velge blant, alt for å passe til akkurat deg og ditt behov. Skal du henge i parken, med den rette stilen så er en god bomullstrøye med avslappet form perfekt. Mens for deg som er sporty og tar deg gjennom de mest krevende aktiviteter er listen av gode valg lang: Her finner du hvite kortermet t-skjorter til all slags bruk, så du står klar når tempoet blir høyt, og behovet for komfort og kvalitet stiger med elastisk og tilpasset konstruksjon, gjerne med pustende materialer. Alt dette kan også gjøres etisk, med en hvit kortermet skjorte som er laget av resirkulert polyester, eller myk bomull fra Better Cotton Initative – godt og smart for deg, og akkurat det samme for omverdenen. Så pryd deg selv, og vær klar for å nå toppen på tennisbanen, fotballbanen, eller skill deg ut i parken, adidas sin ikoniske logo og gode løsninger gjør at med en hvit kortermet skjorte fra oss så er du både stilfull, og enda viktigere: klar til innsats.