alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

T-Skjorter · Menn · Hvit

 
[147]
1 / 4
Sideav 4

Legg grunnlaget for dagen med hvite t-skjorter til herre

Basisplagg er grunnmuren du bygger stilen og dagens uttrykk på, og om det er noe som kan kalles et godt fundament, er det skikkelige, klassiske hvite t-skjorter til herre. De aller fleste av oss har nok et utvalg av disse i garderoben allerede, enten det er til bruk på egenhånd eller under en genser, hettegenser eller til treningen. Det er nesten ikke grenser for hva et godt basisplagg kan brukes til, og når konstruksjonen bygges med kvalitetsmaterialer og gjennomtenkte detaljer, er det desto bedre. Hos adidas finner du hvite t-skjorter til menn som har alt på plass. Bomullsblandinger med stretch, ren bomull, resirkulert polyester og flate sømmer som du nesten ikke kjenner, er bare noen av detaljene som innarbeides i de forskjellige modellene, til variert bruk. adidas-logoen er med sammen med 3-Stripes, og i Originals-kolleksjonene finner du spesialdesignede versjoner som kan vises frem for ekstra stilpoeng der det passer seg.

Ingen feilsteg med en hvit t-skjorte til herre

Det er mye å tenke på når man skal planlegge dagens stil og antrekk. Og det er mange fallgruver. Det fine er at med en god, hvit t-skjorte kan du velge nesten hva som helst som byggeklosser på toppen. Finn frem den beste hettegenseren, en treningsshorts, chinos, denim eller joggebukser, og ta fatt på dagen. De rette skoene på føttene setter prikken over i-en selvsagt. Hva enn det betyr for deg. Hvite t-skjorter for herre kan kanskje høres litt basic ut, men adidas legger mye jobb ned i å sørge for at hver av dem oppfyller de strenge kravene som du stiller til plaggene dine. Slitesterke materialer med et stadig økende fokus på bærekraftige løsninger som polyester laget av plastavfall fra kystområder, luftig mesh og AEROREADY i modellene som er laget for de mest intense treningsøktene, og spesiallagede modeller med flatsøm og refleks for løperne. Eller kraftig, 100 % bomull til de som bare vil ha komforten skrudd opp på høyeste nivå. Du velger stilen – adidas leverer.