alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vektløfting · Sko · Menn

 
[12]

Vektløftingssko til menn

Uansett om du er en erfaren vektløfter, driver med CrossFit på fritiden, eller starter smått med styrketrening for første gang, er det nyttig med vektløftingssko til menn. At du er nøye med utføringen av øvelsene og formen underveis, er viktig for å oppnå gode resultater, uansett nivå. Og med riktig utstyr og gode vektløftingssko til menn blir treningsøkten raskt tryggere og mer komfortabel. Forhåpentligvis bidrar det til at du løfter tyngre og bedre gang for gang!

Slik velger du vektløftingssko til menn

Uansett om du driver med isolerte eller sammensatte øvelser, er god teknikk ofte avhengig av gode og optimaliserte sko. Nå målene dine med gode sko ved å gi deg selv best mulig støtte og stabilitet samt grep i underlaget – med adidas.

Ved å bruke vektløftersko til menn under trening, er du sikret et mer stabilt og stødig grep i gulvet, selv når du løfter tungt og det er tøft å komme seg videre. Se etter vektløfting-spesifikk og utstanset mellomsålekile med høy tetthet for økt stabilitet under vektløfting, og gjerne også lisselukking med borrelåsstropp i innsteget for en mer tilpasset og sikker passform. Det er også nødvendig med en god yttersåle av gummi, som holder føttene godt plantet i gulvet underveis, og det er bra med en utforming med åpen forfot og fleksibel tå for bedre komfort og pustende egenskaper under intense økter. Du finner både smale og brede utgaver av vektløftingssko til menn – med henholdsvis bedre passform og en mer balansert og stødig startposisjon. Løftesko til menn med sokkelignende design er også med på å gi en bedre passform.