alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vektløfting-sko til dame

 
[12]

Vektløftingssko til damer

Med vektløftingssko til damer fra adidas kan du forbedre resultatene i alle vektløftingsaktiviteter – uansett om du er erfaren vektløfter eller driver med CrossFit på fritiden. Riktig utstyr til vektløfting gjør hele treningsøkten tryggere og mer komfortabel – og forhåpentligvis bidrar det også til at du kan løfte tyngre og bedre!

Slik velger du vektløftingssko til damer

Uansett om du driver med isolerte eller sammensatte øvelser er god teknikk ofte avhengig av gode og optimaliserte sko. Nå målene dine med gode sko ved å gi deg selv best mulig støtte og stabilitet samt grep i underlaget – med adidas.

Ved å bruke vektløftingssko til damer under trening er du sikret et mer stabilt og stødig grep i gulvet, selv når du løfter tungt og det er tøft å komme seg videre. Se etter vektløfting-spesifikk og utstanset mellomsålekile med høy tetthet for økt stabilitet under vektløftingen, og gjerne også lisselukking med borrelåsstropp i innsteget for en mer tilpasset og sikker passform. Det er også nødvendig med en god yttersåle av gummi som holder føttene festet i gulvet underveis, og bra med en utforming med åpen forfot og fleksibel tå – for bedre komfort og pustende egenskaper under intense økter. Du finner både smale og brede utgaver av vektløftingssko til damer, med henholdsvis økt passform og en mer balansert og stødig startposisjon. Vektløftingssko til damer med sokkelignende design er også med på å gi en bedre passform.