alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotball-t-skjorter for barn

 
[13]

FOTBALLTRØYER FOR BARN FRA ADIDAS

Sport ligger i hjertet av kulturen. Barna er født til å utvikle fantasien, bevege seg og leke – og adidas’ fotballtrøyer for barn er designet med alt som trengs til å utforske fantasiens grenser og utvikle fokus. Finn ut hvordan fotballklær for barn, som fotballtrøyer, shorts og jakker, inspirerer til bevegelse og kreativitet – uavhengig om de spiller for et lag eller bare for moros skyld.

Fotballtrøyer og -jakker for barn

Fotballtrøyer og -jakker gir gjerne barna en mer atletisk look sammenlignet med bruk av hettegensere og t-skjorter. Barna kan vise laglojalitet og egen personlighet gjennom replika av favorittlagets utstyr. Lette fotballjakker for barn er et flott ekstralag ved mellomtemperaturer til bruk uansett tidspunkt på dagen og uansett årstid samt for alle aktiviteter inne og ute.

Lagtrøyer for barn

La idrettsutøveren i barnet ditt skinne ved å vise støtte til favorittlaget med en replika av fotballdrakten til laget. Med farger og design som matcher både hjemme- og bortedrakten, kan barna kle seg i tilhengerutstyret sitt under kamper på TV, på trening med sitt eget lag og hjemme. Du kan også kjøpe langermede fotballtrøyer og førkamp-trøyer som viser støtte til fotballklubben.

Fotballshorts og -bukser

Fotballbukser, treningsbukser og løpebukser er en stadig favoritt for aktive dager på skolen og ellers samt generell komfort med en sporty look. Bukser med smale ben hindrer barna i å falle og sette seg fast, og gjør det enkelt å fokusere på teknisk fotarbeid når det trengs. Bukser og shorts for barn fra adidas med de klassiske tre stripene langs siden gir barna den populære atletiske street-stilen for selvtillit og moro. Og ved å kjøpe flere, unngår dere det evinnelige klesvaskkaoset når barna er ute etter favorittbuksen. Se etter flere varianter ved å velge ulike mønstre og farger eller bukser med detaljer fra favorittlaget eller favorittspilleren.