alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på treningsdresser

 
[607]
adidas x Marimekko Hettegenser
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Treningsbukse
Must Haves Full-Zip Stadium Hettegenser
Camo SST Sett
Badge of Sport French Terry Joggedress
3-Stripes Team Treningsdress
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsoverdel
Adicolor Essentials Trefoil Bukse
Joggebukse
Team Sports treningsdress
Primeblue SST Treningsjakke
adidas x Marimekko Hettegenser
AEROREADY Tricot Quarter-Zip Treningsdress
Essentials FeelVivid Cotton French Terry Straight-Leg Joggebukse
AEROREADY Tricot Quarter-Zip Treningsdress
Essentials Logo French Terry Treningsdress
AEROREADY Motion Sport Full-Zip Hettegenser
SST Blocked Treningsjakke
3-Stripes Hettegenser
adidas x Marimekko Hettegenser (store størrelser)
adidas x Marimekko Hettegenser (store størrelser)
Adicolor Classics Woven Back Cuff Joggebukse
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsoverdel (store størrelser)
Adicolor Classics Woven Back Cuff Joggebukse
Essentials Colorblock Fleece Full-Zip Hettejakke
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsbukse
Adicolor SST Treningsjakke
Core 18 Presentasjonsbukse
Classics Jogging Sett
Marimekko x adidas Treningsbukse
Gathered Hettegenser
adidas x Disney Mickey Mouse Cover-Up
Adicolor Crew Sett
adidas Sportswear Mission Victory Wide Bukse
adidas SPRT Collection Treningsbukse
3-Stripes Team Treningsdress
LK LOGO JOG SET
Tiro Bukse
3-Stripes Full-Zip Hettegenser
Adicolor SST Treningsbukse
Essentials 3-Stripes Bukse
Treningsbukse
BX-20 Bukse
1 / 13

Velg komfort i salg på treningsdresser

Hvis du ser etter treningsklær som ser bra ut uten at du må tømme lommeboken, kommer du til å elske utvalget i salg på treningsdresser. Enten du vil blande topper og bukser eller ha et helt sett, finner du en treningsdress som er perfekt til trening, stiler som passer å blande sammen og en komfort som du kan slappe av med venner i, i alle størrelser. I salg på treningsdresser er det også barnestørrelser som lar barna dine bevege seg fritt når de lekende utforsker verden. Den optimale komforten ligger i de behagelige materialvalgene i kvalitet på øverste hylle. Alt sammen til priser som også er komfortabelt for lommeboken.

Outlet på treningsdresser for aktive dager

Hver eneste treningsdress i utvalget er laget ved bruk av de siste teknologiene og samtidig med tanke på din komfort. Selv om du sparer penger, betyr det ikke at vi sparer på kvaliteten. Tekstiler som absorberer svetten fra huden din for å sikre at du holder deg tørr gjennom hele treningen, og vanntett overflate på noen modeller som holder deg tørr uansett vær. Komforten er fellesbetegnelsen på kolleksjonene som du finner i outlet på treningsdresser. Smarte detaljer som sidelommer til hendene og lommer med glidelås til verdisakene dine når du trener, gjør at du gjerne bruker treningsdressen ofte og mye, enten du skal trene eller bare henge med venner. Stilige snitt og fasonger i forskjellige størrelser lar deg finne nettopp de modellene som passer best til deg og din fasong i outlet på treningsdresser. De fleste buksene har snor i elastiske liv, slik at du kan stramme i midjen for å sikre at buksen holder seg oppe når du beveger deg. Enten du ser etter vide treningsdresser eller en smalere passform, så vil du enkelt kunne finne deg en favoritt i adidas outlet på treningsdresser.