alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Regnjakker til herre

 
[124]
1 / 3
Sideav 3

Hold deg tørr med stilige regnjakker til herre

Med en god regnjakke fra adidas er du godt rustet for ruskete vær, uansett årstid. Regnjakkene våre har en sporty og ren stil, og de produseres med avansert teknologi og kvalitetsmaterialer. RAIN.RDY er et ypperlig eksempel på et materiale som holder både vind og regn ute på en enestående måte. Jakkene utvikles også med stort fokus på komfort, og noen modeller har også spesiell varmekontroll. Uansett hva du er på jakt etter, så er vi sikre på at du finner regnjakker til herre som faller i smak her hos oss.

Bredt utvalg av flotte regnjakker av høy kvalitet

Hos adidas finner du et bredt utvalg av stilige regnjakker til herre av høy kvalitet. Vi har alt fra klassiske og ensfargede varianter i svart og blått til sprekere varianter i iøynefallende knallfarger som virkelig gjør at du skiller deg ut i mengden. Velg mellom lange og korte modeller, så vel som løse og innsvingede varianter for å finne den regnjakken som passer perfekt for din stil. Noen jakker har nedpakkbare hetter som gjør at du enkelt kan brette ut hetten, dersom du har behov for det. Du holder deg tørr uten å bli overopphetet med tekniske materialer i to lag og pustende membran. De fleste av regnjakkene er dessuten lette nok til å enkelt pakkes sammen om solen titter frem.

Slik vedlikeholder du regnjakker

Dersom regnjakken din blir skitten, bør du sørge for å tørke av skitt og smuss etter bruk. Da holder jakken seg fin og er klar til neste gang du skal ta den på deg. Dette er ofte tilstrekkelig når det kommer til rengjøring, men dersom den trenger en grundigere vask bør du følge vaskeinstruksjonene på plaggene. Bruk et skånsomt program og skånsomt vaskemiddel, og unngå bruk av tøymykner som kan skade materialene.